evet araçda klima yok
motor 81 mm piston
turbo gtb 2260 vk lr
external westgate
sdi motor manifold
fırat %120 enjektör
nos
ıntercooler
fıltre-eksoz
Printable View
SDI motor WV'nin turbosuz motorunun manifoldu sanırım, pistonlar crafter piston mu ?
demekki bu setupa göre tahmini 350hp + 150nos olacak sanırım,
maliyet hakkında öm atabilirmisiniz acaba ? Sadece motor için, teşekkürler.
Maşallah çok güzel olmuş.Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.Bu sarı ne sarısı?İmola sarısı mı?
106 sarısıdır o :D Okan ım Maşallah kardeşim. Elinin değdiği yer çiçek açıyor :)
Okan hayırlı olsun,maşallah...:)
maşallah okan, allah kolaylık wersin. tahmini değerler ürkütüyor :)
Maşallah Okan'ım Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
Okan maşallah, listeye keşke dbilas egzantrikte ekleseymişsiniz dedim içimden :)
Crafter pistonları 81 mm olması lazım diye aklımda kalmış, odur muhtemelen :)
yanlış gördüysem düzeltin ama salyangoz manifolda kaynaklı mı? bu işlemin amacı nedir yani bu şekilde yapılmasının? bu arada specler sağlam epeyce tdi'lar fena oluyor uğraşınca :) maşallah Allah kaza bela vermesin :)
Maşallah oldukça iddialı bir projeye benziyor. Allah kaza bela vermesin...
kanka hayırlı olsun masallah her zamankı gibi , pd130'dan sonra dediğini yaptın :)
Hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Bitsinde görelim artık :)
Tesekkurler arkadaslar bu ara biraz yogun calisiyorum aracin opzmetigi ile bi yandan da rodaj yapiyorum insallah onumuzdeki hafta ici aracin butun islemleri yurur ve kozmetik olarak bitmis sekilde resimliceZ
http://t1306.hizliresim.com/1b/9/ny8bu.jpg
http://s1306.hizliresim.com/1b/9/ny8cx.jpg
Buda bu gece saat 3 den bi resim koltuklarimiz takiliyo yarin orjinal cup ruzgarligi takilcak ön tarafi biraz daha coilden düşürücez
http://t1306.hizliresim.com/1b/9/ny8d7.jpg
ne sarısı la bu. bence ikiside güzel karar.sarı kırmızı ikisi hakkında da ayrım yapamıycam.
106 sarisi kanka son resimler biraz buyuk oldu telden yukledim yarin duzeltirim artik yorulduk :)
Maşallah gerçekten büyük emek var görüntüsüde 10 numara olmuş.Merakımdan soruyorum bunlar ne diye geçiyor Polo CUP mu direk yani ? daha önce duymadımda
Dun canli gordum herseyiyle mukemmel olmus gule gule kullan kardesim.
Maşallah okan bizimkilerin bahsettiği kadar güzelmiş
teşekkürler arkadaşlar araç direk polo cup diye geçiyor normalde cadde aracı değildir sadece polo cup yarışlarında yarışan araçlardır
Okan'ım masallah guzel olmus neden kırmızı bıraktın?
Test ettik onayladık :)
MaşAllah kanka.
abi maşallah Allah utandırmasın..
Cumartesi günü sanayide pilavcıda denk geldik... böyle bir güzellik yok... maşallah sesi soluğu mükemmel olmuş :)
masallah okan allah utandırmasın.
teşekkürler sağolun inşallah bu hafta son işlerimiz biterde hafta sonuna yetişirse rolde olucaz hayırlısıyla
okan masallah cok yakısıklı olmus :) kazasız belasız agız tadıyla binmek nasip olsun ;)
maşallah. çok zevkli bir araç olmuştur eminim. Allah kaza bela vermesin
maşallah güzel proje olmuş kazasız belasız
allah kaza bela vermesin.baya emek var maşallah hayırlı gazlamalar..
O turbonun yaninda sokulmus olan parca sc midir?
Dizellerde benim bildigim twincharger yok ama , o parca da emme icn biraz degisik geldi bana..
Makine pd160 midir?
Edit: daha dikkatli baktim , sc degilmis emme imis , silikon hortumun oldugu yeri kasnak gibi gormusum :):):)
Okan bilmediğimden soruyorum , bu kaputtan çıkan şey nedir ? :)
dn: aramaz oldun bayağıdır :)