tam kara tren :D
Printable View
tam kara tren :D
Seyrantepede birkaç defa gördüm inanılmaz bir görünümü var.Maşallah güle güle kazasız belasız kullanın.
Arabamızın maşallahı var ya ben böyle bi dizel daha görmedim :D allah kaza bela vermesin abi tekrardan
renkte bi değişiklik yokmu :)
Maşallah kanka
MaŞŞallah Çok gÜzel olmuŞ :d
Daha oncede bahsettim ama tekrar yazim dragda hic de beklentimizi karsilamadi cunku nos seloneytinde skinti yasadim vestgate de sikinti yasadik yani dolayisiyla beklenti karsilanmadi :) insallah bidahaki dragda problsiz sorunsuz sekilde cikip saniyemize bakicaz
maşşallah okan çok güzel olmuş güle güle kullan :)
okan ile dün telefonda tesadüfen tanıştık makinanın konusunuda tesadüfen buldum tesadüfler birbirini kovaladı durdu :D emeğine sağlık çok güzel olmuş aracın rengine bayıldım süper maşallah allah kaza bela vermesin draglarda başarılar
hay maşallah, müthiş olmuş, kazasız belasız.
geçen hafta p.tesi seyran tepede denk geldim . öyle fotolardaki gibi değil canlı gözle görülmesi gereken bir araç gerçekten :) kazasız belasız . arkadaşlar yağ yakıyo dedi dizel dedim ne yağ yakması oha dediler aracın gücünü duyduktan sonra da :D birtane de kırmızı yatıyor onu gördük bunuda biz mi yapsak dedik :D
araç gayet başarılı bi proje olmuş