Elinize saglik merakla bekliyordum guzel is cikmis :)
Printable View
Elinize saglik merakla bekliyordum guzel is cikmis :)
Güzel araç ve motor seçimi olmuş Günay :)
kivre ne yaptın sen :D
Maşşallah iyi olacak enjektör listede yok ve neden ebay malı biz alsak caz yaparsınn
neden motoru stok bıraktın
günay hayırlı olsun projen,ellerinize sağlık Allah utandırmasın...
Gürkanda pek yakışmıs supranın içine :D projeyi bitirselerde ekmeğini yesem gülüşü var
maşallah yawru,emeği geçen herkesin ellerine,yüreğine sağlık :)
devamını bekliyoruz :heyoo:
elinize sağlık böle bi garaj herkese lazım :)
Maşallah Günay Allah utandırmasın , aracın gücü stock motor ne cıkarsamı ılerıde bi hedef var mı ?
Abi sorum olucak soldan direksiyonlu Supra bulmaktansa ki beyaz olanı öyle bulmuşsunuz neden bu araça geçirdiniz herşeyi direk onda yapılsa Supra kasası kullanılsa daha aerodinamik olmaz mıydı? Bu kasanın seçilmesinde özel bi neden var mıdır?
Tebrikler çok güzel çalışma. Soarer her zaman çok beğendiğim bir araba olmuştur.
Günay ağbi masallah iyi iş çıktı hayirlisi ile istedigin gibi olacak inşallah bugün ararim seni görüşmek üzere
supranin evraklari yokmus o yuzden trafige cikamiyorlarmis. icinin parcalarida sanirim tr'ye yollaniyor bi suprayi sola gecirmek icin yanlis anlamadiysam.. bende merak ettim enjektor olayini orj enjektor kac hp ye kadar yeter acaba bu makinada..? Allah utandirmasin
Herşey çok güzel ve eğlenceli görünüyor Günay, başarılar dilerim :)
Çok güzel ve özel olmuş abi, ekipte keyifliymiş fotolardan görüldüğü kadarıyla :)
Daha çok foto ve videolarını bekliyoruz artık
SC300 0.31 , Supra 0.32 sürtünme katsayısına sahip. SC daha başarılı kısacası aerodinamik açıdan :)
Ben de USA spec 2jzgte orj enjektörlerini 550cc (mor) olarak biliyordum, Jap spec olanlar ise 430cc (beyaz) diye biliyordum. Neden RC 550cc ye geçildi diye sormak istedim.
Harika fevkalade maşallah :)
ohoh, güzel macera olmuş günay, arkadaşların da buradan gidip çalışmaları takdire şayan. projenin sonunu ve videoları merakla bekliyorum. kazasız belasız.
muhtar cim gule gule bin canim kardesim allah senden razi olsun bizi super gezdirdin valla kardesi olsa adamin boyle ilgilenmez hersey icin tesekurler dayno videosu bekliyorum aralikta gorusemek uzere
son halinin fotolar nerde muhtar
Hayırlı olsun günay Amerika'da büyük is başardınız valla
Supra USA'da hala daha kasasi ve bazi icinin parcalari satilik ilginenen olursa yardimci olurum.
Kirve 21 gunde swap yapti adamlar bir de motor icine mi girseydik :D Allah razi olsun kirvecim iste cok ani gelisti hersey simdi ben artik gerisinin icabina bakarim uzun vadede ;)
Biraz boyle binicem 500hp civarlari bekliyorum onumuzdeki kisa belki birseyler dusunebiliriz, motorumuz kotu ciksaydi mecbur giricektik ama iyi cikti cok sukur.
Aldigimiz Beyaz Supra kazali ama Ayhan abideki sari Supra gibi bir stok Supra su an USA piyasasinda bile yok sanirim, kolleksiyonluk bir arac sadece sagdan direksiyon.
Supranin evraklari vardi ama sokunce evraklarini garaj araci olarak degistirdim ve su an sigortasini falan odemiyorum, yoksa salvaged title sekilde surerek Los Angelesten gittim getirdim. Uzerime aldigimda sadece evraklarini degistirdim, istenirse tekrar toplanip binilebilir USA sinirlarinda, TR ye getirmesi nasil oluyor orasini bilmiyorum ama.. USDM Spec enjektorler vardi arac orjinal USDM Supra enjektorleri 500 Hpleri destekliyor ama ileriye donuk olsun diye 1100cc tercih ettim.
USDM Spec enjektorler 550cc RC kullanilmadi Fuel Injector Clinic 1100cc var su an uzerinde.
Abim benim hakkiniz odenmez asil sizin yaptigini kardes kardese yapmaz Bugun debriyajim geldi elime hafta ici takilir haftasonu ya da pazartesi dyno ya cikariz nasipse..