navigator vaz gectım 7 serı bmw alasım gelıyor v makıneden kurtulamıyacaz
projenın kotu olması ıcın hıc bır sebeb yok kullandıgımız hersey ortada volkan abının ıscılıgı tartısılmaz bır oncekı stupda neler bellı oldu
sımdı bakıcaz bakalım kardesım ama yavas yavas oturur hersey hızlı olcagından kımsenın suphesı yok![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
orcun turbo mu yapıosn yaza fena giricen hayırlısıyla ama cuneyt abininde dediği gibi turbo olunca tutunma işleri değişçek basınç açamayabilirsin tutunma işide ciddi iş inş yaptığın masrafa değer
S2000 turbo
eyvallah kanka allah razı olsun
fakat yururden kasıt tam olarak nedır daha acıklayıncı olursan cok sevınırım
cunku benım aklıma lastık- dıf-gergı-amartısor gelıyor hepsı var bundan baska ne yapmam lazım
cunku korfez yarısında yasadıgım sorundan sonra hepsını yaptım ve 500 md ıle 60 km bıle sıfır patınajdım turbo daha farklı olucak ne gıbı ıyılestırmeler yapabılırım
DR.ECU
bende kendi arabalarımda yürüyene pek bişe yapamadım s2000 de ciddi maaliyet zate yapmışsın bişeler daha neler yapılabilinir bilen birine sormak lazım s2000 de coilover bushing set viraj demirler sway bar strut bar en onemliside difrensiyal oranı sanzuman oranı benim bildiğim bunlar senin aracı bilene sor derim turbo da torkun 2 katı artıcak 2 de patinaj çekmeme gibi durum zor
S2000 turbo
yok benımde oyle bı hayalım yok sadace kıstas olsun dıye soyledım suandada 100 110 basıp gıtse geter
tork 2 kat artarsa sacma degerler olur 700nm dı cunku ben en fazla 1000nm lerde kalır dıye dusunuyorum
mustang dıf olarak cok fazla secenek var kademe kademe suankı kısa kalablır ılk secenek o olucak ama denemeden bısey ellemek ıstemıyorum
DR.ECU
[QUOTE=ali bodrumlu;7760905]cok güzeell maşşaşlah alllah utandırmasın ......[/QU
teşekür ederim amin ..
DR.ECU
Blok 302 tipi mi yoksa 351 mi olacak? Aslında imkan varken 427+ hacimde yapılabilirdi.
Birde otomatik şanzımana geçmeyi planlıyor musun bu güçlerden sonra?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)