offf bi kaç gün giremedim ortalık karışmış kaza yapan ben ve arabam degil arkadaslar ama çok yakından tanıdıgım bi abimdi hayatını kaybedenlerin ikisinide tanıyorum Allah rahmet eylesin..
Printable View
offf bi kaç gün giremedim ortalık karışmış kaza yapan ben ve arabam degil arkadaslar ama çok yakından tanıdıgım bi abimdi hayatını kaybedenlerin ikisinide tanıyorum Allah rahmet eylesin..
Söylediğiniz sürücü lisansı uygulaması rali otomobilleri için geçerli bir uygulama,aktif olarak start alan otomobiller yada yarış hayatına belirli dönem ara vermiş tekrardan start almak için hazırlanan otomobiller için geçerli bir uygulama.
Saçma olan herangi bir prosedür yok,cage'i ciddi olarak hazırlanmış bir otomobil diğer tüm organlarını ihmal ederek değerlendirsek bile zaten yarış otomobili statüsündedir günlük hayatta yada trafikte kullanılamaz,siz aldırış etmeden kullanmaya kalkarsanız başta siz ve trafikteki tüm canlılar için büyük risktir ve sorumluluk demektir,teferruatlı bir mevzudur örneğin kask ve gerekli ekipmansız otomobil içine binemezsiniz,trafikte otomobiliniz herhangi bir kazaya karıştığında çok ciddi sıkıntılar yaşarsınız gibi..
Ralli tipi falan hikaye bence.Ne cadde tipi diye tabir edilip de çoğu ralli araçlarına taş çıkartacak araçlar var piyasada.Yurtdışında neler var neler :icon_tup:
Dediğniz kask meselesi falan tamamiyle katılıyorum.Güvenlik ön planda olmalı ama bügün TSE'nin prosedürlerine saçma demiyosanız size diyebileceğim birşey yok.
Bugün adam akıllı bir motor değişim olayına gir.TSE cukkalı para alır , araya tanıdıkarı bile sokman gerekebilir. 1.4 motora 2.5 bindirmek
istesek sıfır araç parası harcarız. Bilen biliyo TSE'yi.Milet o yüzden illegal değişim yapıyo .
Saygılarımla.
uzun zamandır güncel çekemedim resimleri pc ye atamıyordum.. intank pompamızı walbroyla degistirdik.. ama beni şaşırtan tofaşın orjinal pompasınında walbro olmasıydı o altta duran orjinal pompa :D
http://i40.tinypic.com/33e7vb9.jpg
down pipe ve yeni regülatör :)
http://i39.tinypic.com/24ep2lz.jpg
http://i42.tinypic.com/6i9pxe.jpg
lambda sensörü hangi aracın yada neyin nesi ? bende 2012 mercedes sprinter'ınki var.kendi aracıma ms bağlayıp kullanmayı düşünüyorum. acaba uyum sağlar mı _??
usta 60 lık yapman ıyı oldu bence, deneme yaptınızmı manıfoldu taktıktan sonra ?
Araci calistirdik calisirken ben olmadigim icin malesef ilk mars videosu yok.. su an dif. Takiliyo islemler bittikten sonra bi video cekmeyi dusunuyorum bi aksilik cikmazsa:)
merakla bekliyorum :))
allah kolaylık versın masallah guzel oluyor proje :)
uzun zamandır bir hareketlilik yok konuda proje tamamlandımı
çok güzel videolarım vardı atcaktm ama telefonun azizligine ugradık garantide suan gelsin hasreti dindircem.. :D rodajda 600 km oldu sıkıntısız Allaha şükür bi sorun yok.. tek sorun frenlere henüz girmedigimiz için durduramıyoruz en kısa zamanda onuda halletcem inş.. :)
Futbolcu ilyas tüfekçi galatasarayda oynarken porsche bir arabası vardı. bir baktım arabasına biniyor galatasarayın antrenman tesislerine gidecek. hemen peşinden gittim.adamı ite kaka gazlattım. birden bire sola dönmemiz gerekti. fren sıfır adamın yanından ok gibi geçip döndüm. sonra kulüpte geldi çok özel ve güzel araban var ama dikaktli ol diyip durdu. giderken iyi ama durmaya çalışmayacaksın