feyse ara ara video atıyorm arkadassak izlersn :)
eyv :D
yok ya arabayı yapalı 1 sene olcak nerdeyse valla üzülüyorm aslında.. Araba bulmadım :D uygun bi motor buldm b18c swap yapmayı düşünüyorum o yüzden satmam gerek :(
Printable View
feyse ara ara video atıyorm arkadassak izlersn :)
eyv :D
yok ya arabayı yapalı 1 sene olcak nerdeyse valla üzülüyorm aslında.. Araba bulmadım :D uygun bi motor buldm b18c swap yapmayı düşünüyorum o yüzden satmam gerek :(
TU 987 den sonra beğendiğim ikinci turbolu kuş oldu ....
maşallah ALLAH kaza beladan korusun...
Çok keyifli olduğuna eminim
Ellerine kollarınıza sağlık süper olmuş , Nedir şuanAracın Akibiyeti ?
Bildiğin Orgazm oldum :D
Fiat Stlio 1.6 2005 Skywindow var . Orjinal Kaporta , parça , aksam ve 78K km'de ;) Sky sorunsuz Şaşmaz'da Ramazan usta bakım ypatı en son :D
Aracin satilik ilani varmi ?
Alev saçan arabayı videoylada güncelleyelim en kısa zamanda usta maşallah tekrardan :cool:
Maşallah Yiğit baba alet cavlıyo resmen, şu videoları da çözelim ortalık bi şenlensin ;)
maşallah baştan sona okudum gerçekten çok emek var kazasız belasız inşallah :)
Jantların rengi bi önceki haliyle daha güzelmiş bence oyle yapsan cok daha tatlı durabilir güncel haline göre yinede senin seçimin böyle de güzel :) Maşallah diyelim arac cok güzel olmus :)
heyt be siyah jantla efsane olmuş vallahi
Speedhunters'a konu açılsın!!! :D
2jz poh yemiş :D :P Şaka bi yana araç çok zevkli olmuş güle güle bin kardeşim. Şu speedhunters zımbırtısı dünyanın parasıydı sitesinde. Sen mi yaptırdın yoksa sitesinden mi aldın acaba
güncel video varsa zekle izleriz :D
MAŞALLAH unutmayalım allah kaza bela vermesin