İlk motor içi fotoğrafını görünce harika olmuş dedim çok kalite duruyordu, sonradan Mor'a boyandığını görüncede hayal kırıklıgı yaşadım valla. İnşallah eski kondisyonuna getirirsiniz. Allah kolaylık versin.
İlk motor içi fotoğrafını görünce harika olmuş dedim çok kalite duruyordu, sonradan Mor'a boyandığını görüncede hayal kırıklıgı yaşadım valla. İnşallah eski kondisyonuna getirirsiniz. Allah kolaylık versin.
AP Type-R
Size geçtikten sonra yeniden doğmuş resmen.Emeklerinize sağlık.Söylenecek bir şey yok.![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi- Oem Hybrid / Kat-Egr Off
Tekrar Selamlar,
En son boyada kalmıştık, siyah renge girip motor içini toplamaya başladım. Mat siyah yapacaktım ama sertleştirici kullanılmıyormuş() bu yüzden kurumada problem olmasın diye parlak siyah tercih ettim.
Benzin rayını temizledim ve emmeyi statik toz boya kaplattım. Baya iyi kombin oldu, ilk fırsatta külbütör kapağını da aynı renk statik yaptıracağım.
Krom ayarlı kule gergimiz
Bazı eksiklikler hariç toparladım motoru.
Tekrar ayardayız, biraz basınç açıp yine safe mod yürüyeceğiz. 1 bara set ettik.
Jantlarımızgünlük modda 16" BBS RK , pist için 15" Compomotive M05
![]()
Fren soğutucular için ilk aşama 3D yazıcıdan lipe monte edilecek hava yönlendiriciler
Motorda düzenlemeler devam ediyor halen. Mavi olan tüm hortumları siyaha çeviriyorum. Kırmızı vb samco tip hortumlar zamanla kararıyor nefret ettiğim bi durum. En temizi siyah hortum vakum hatları için. Gözüke kablolar vs hepsi toparlanacak, far tesisatı elden geçiyor halen.
Motoru böyle görmekte varmış kaderimde
Lanet scoop tan kurtuldum. Kendim tasarım yaptım köpükten. Üzerine macun çekerek sertleştirdim.
Panjur ve ayna kapakları gövde rengi olacak. farların içler karartma yapılıp tipo sis farları gelecek.
Yaparken baya iyiydi ama üstüne koyunca zerre beğenmedimZaten kaporta boya yapılacak kaput orjinale dönecek. Alü levha vardı, ustaların en sevdiği akıllı vida tuning yaptım. Eski halinden baya iyi oldu bence
Eski tampondan kurtuldum, yeni tampon lip ve panjuru montajladım
Son gelişme olarak koltuklarımız kaplamaya verildiaynı renk olarak döşemeler sıfırlanıyor
Sırada OCT yapımı var, mevcut boş yere custom bi çalışma olacak. Bundan sonrası biraz görsel ve iç mekan olarak devam edecek. Kaporta boya için usta arayışındayım. Tabanda işlemler yapılacak, yarım cage, şase güçlendirmeleri vs nazımı çekecek usta lazımAnkara içi usta önerilerinizi alırım
![]()
ilk yaptığınızda tekrar tekrar açar açar okurdum konusunu , tekrar alıp yapmaya başlamanıza bit Tofaş aşığı olarak nasıl sevindim anlatamamellerinize sağlık zevkle takipteyim
Vatandaşı olmazsan güzel ülke Türkiye
@Donaldpindy @Rubenmip @RonaldFeade yorumumu beğenmemiş.Zoruna mı gitti bunların niye anlamadımProfillerini de göremiyorum ayrıca.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi- Oem Hybrid / Kat-Egr Off
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Devamını bekliyoruz..
BZA Corsa C 1.7 DTI
ALN A3 8L 1.8
AEH Polo 6R 1.6 TDI
CZZ Rocco 1.4 TSI DSG
FGF Clio5 1.0 TCe XTronic : (
Sağlam güncelleme nerede kaldı :?
1992 Tofas Serce (Sold)
2009 Fiat Punto Abarth T-Jet (Sold)
2010 Fiat Bravo T-Jet (Sold)
1997 Bmw E36 3.16i
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)