ortadakibirinci sayfadaki fena duruyo yakışır arkadaşima.
ortadakibirinci sayfadaki fena duruyo yakışır arkadaşima.
bence koyu bir kırmızı daha yakışır. yeni clionun veya bocanegranın rengi olabilir mesela.
SEAT SPORT
Sağ tarafta duran kartela'daki kırmızı daha güzel bence.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Bence en güzel kırmızı Renault ve Peugeot arabalarda var olan Şeytan Kırmızı.. Sedefli bir boyadır göze hoş görünür..
maşallah Allah güzel güzel toplayıp gönlünüzce binmeyi nasip etsin...
ve aracımız boyadan cıktı haftaya toplanıp jant lastık degısımınden sonra fotograf cekımı yapılıp yenı bır konuda yayınlıcaz. sonrakı haftada bı aksılık olmassa ayar için Dr ECu ya gıdılecek...
![]()
Maşallah...Araca diyecek yok,renkte çok iyi olmuş.Devamını merakla bekliyoruz...Ellerinize,emeklerinize sağlık arkadaşlar.Seninde kesene bereket engin![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Renk olarak fotografini koydugumuz iki renkten acik olani bir tik koyulastirdim tam istedigim renk oldu.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Abi sen naptın ya![]()
İçim gitti fotoyu görünce direk. Allah kaza bela vermesin...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Aşığım bu arabaya, yıllar önce sanırım 2005 gibi antalyada gümüş grisini yakından görme fırsatım olmuştu, projenizde çok titiz nakış gibi işleniyor, emeği olan herkezin ellerine sağlık, sizinde cebinizde para ağacı çıkar inşallah![]()
Takipteyiz![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Kanka ilk beni bindiriyosun ona gore. Ziworddan once benim binmem lazim
Masallah kardesim arabayi canli da gordum kullandim da eski hali bile guzeldi yeni hali cok dikkat cekecek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)