zevkinize sağlık renk nokta atışı olmuş takipteyim :)
Printable View
zevkinize sağlık renk nokta atışı olmuş takipteyim :)
Maşallah renk olsun proje olsun çok güzel gidiyor. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Serhat bey, bunca emek/zaman/para dan sonra bu renk işi tamamlayan nokta olmuş, gerçekten tebrik ederim, baştan sona enfes bir proje sonucunda ortaya Avrupa/Amerika da uğraşan insanları bile imrendirecek bir sonuç çıktı. İşin en güzel tarafı ise satın alınan parçaları birleştirmekten farklı olarak bazı parçaların tamamen sizin ellerinizden çıkmış olması. Tekrar tebrik ederim, maşallah Allah nazardan beladan sakınsın.
"Size yalıtımla ilgili bir özel mesaj atmıştım, vakit bulduğunuzda cevaplarsanız sevinirim"
Gerçekten bu araba bittikten sonra binecek misiniz? Benim imkanım olsa salona bunu koyarım, hergün toz beziyle silerim. :) Renk harika olmuş.
Ooo renge gel :) Maşallah mükemmel ilerliyor.
Renge aşık oldum. Heey maaaşallahhhhh...
MASALLAH aracınıza abicim muhteşem valla ben olsam sıcak ekmek alıp arabaya bandıra bandıra yerdım valla Allah nazardan gozden tastan izden çizikten beladan uzak tutsun inşallah...
renk çok iyi olmuş özellikle MAŞALLAH :)
Maşallah abi renk tek kelimeyle muhteşem, çok güzel bir proje ortaya çıkıyor bitince keyifle binersin umarım..
Maşallah emegınıze ve kesenıze bereket..
serhat abi zevkine sağlık benim tek sorum var bu araca gündelik olarak mi biniceksin ? piste getirmeyi düşünüyomusun ?
Herkese tekrar beğenileri için teşekkür ederim. projem çok çok ağır ilerlemekte, ne yazık ki, boyada beğenmediğim bir iki ufak kusur gördüğümden, araç tekrar komple boyanacak :( Bu en az 20 gün ilave süre demek .
"qatrio" Evet gündelik diyelim yada hafta sonları daha doğru olacaktır.
Ben aracın tüm güncellemelerini sizde fark etmişsinizdir cadde ve pist kullanımı için yaptım, zaten kullandığım parçalardan motor yüklemesinden anlaşılıyordur. Evet diğer taraftan zaten en büyük hevesim pistte kullanmak sanırım bunun için zaman oluşturma gayretinde olacağım :D
abi bir iki ufak kusur yüzünden aracı komple tekrar boyatmak bana bıraz mantıksız geldi, hem zaman hem maddi yönden. bölgesel olarak düzeltilemeyecek hatalarmıydı ?
Foruma girer girmez açtığım ilk konular arasında projeniz. Özellikle biçok şeyi kendiniz yapmanız daha çok ilgimi çekti :) Ellerinize sağlık.
Boya durumu gerçekten çok kötü olmuş, umarım bidaha böyle can sıkıcı bi durumla karşılaşmazsınız.
Merakla projenin devamını bekliyorum, kolay gelsin. :)
Sabrınıza gercekten hayran bıraktınız ama birşeylerin kusursuz olmasını istedikmi hep ufak tefek terslikler olur sizinde basınıza bunlar geliyor ama bitti dediğinizde tum herkesin sahip olmak isteyeceği kalitede bi arac olacak. Kesenize bereket emeğinize sağlık.
Elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin
Fotoğraf olsa da incelesek. :)