Çok güzel olmuş, maşallah.
Kırmızı, karbon ve alkantra aynı anda fazla olmuş gibi geldi.
Çekimler prof olmadığı için belkide canlıda güzel duruyordur.
Direksiyonun gri alanları siyah yada kırmızı olsa daha uyumlu olur.
Torpido kapağı karbon kaplansa şöför tarafı ile simetrik olur.
Gösterge podları keşke bütün ve eğimli bir yuva ile montaj yapılsaydı.
Vites körüğünü biraz aşağı alırsanız kullanımlarda yıpranmaz ve daha uzun ömürlü olur.
Yazdıklarım şahsi fikirlerimdir. Umarım yanlış anlamazsınız.
Maşallah herşey gönlünüzce olsun
Öncelikle teşekkür ederim..Hiç bir suretle yanlış anlamıyorum, anormal beğenip, agera-one ve ferrari göğsüne benzeterek onure eden üyeler varken, elbette negatif eleştirilerde gelecektir.
İşim gereği ve allah vergisi yeteneğim nedeniyle, henüz tasarım aşamasında, ürünlerin bitmiş kullanıma hazır hallerini hayal edebiliyorum, kafamda tasarlayıp bilgisayarda netleştirdikten sonra bu doğrultuda üretime başlıyorum, ancak ne olursa olsun, yapım esnasında benimde beğenmediğim kısımlar oluyor bu nedenlede vaz geçip tekrar yaptıklarım oluyor. Bu düzeltmeler bazen estetik bazende teknik olabiliyor, örneğin intercooler sisteminde günlerce uğraşıp soğutma sistemini tekrar yaptığım gibi.
Gelelim eleştrilerinize, kırmızı + alkantara + carbon , beraberliğine, biraz fazla olmuş derken bu 3 lüden sanırım en fazla 2 sini tercih etmemi yeğlerdiniz? Sanırım bir kısım arkadaşlarda, örneğin siyah lake + alcantra + carbon demişlerdi, bu yönde herhalde? Eğer öyleyse, kendi görüşüm açısında açıklama getireyim, kullandığım alcantra koyu gri, siyah değil, ama çok yakı,n bu tonu eğer siyah lake ve carbon ile kombinleseydim, çok boğucu bir hissiyat verirdi, helede 2 kişilik kokpiti olan komple simsiyah bir araçta, bu nedenle aracın genel renginide gözeterek canlı kırmızıyı kontras olarak kullanmayı tercih ettim, hem hırslı sexy bir estetik değer kattı hemde pahallı bir kozmetik görsellik getirdi, tabi ki bu da benim görüşüm
Torpido kapağı zaten karbon fakat fotolar bahsettiğiniz üzere ışık dengeli ve profösyonelce çekilmediğinden sanırım belli olmuyor, bu nedenlede bahsettiğiniz eleştiri meyadana geliyor. Birde şöyle bir yükseltme yapacağım. Şu an projemde kullanılan 3 çeşit karbon var, trimlerdeki gerçek parlak damla etiket şeklinde ki carbon uygulaması, sulu karbon uygulaması ve carbon folyo (m2 si 110 tl lik ) uygulaması. Tabiki buda ton farklılıklarına sebebiyet vermekte! Bu nedenle dün karbon fiber tekstil sipariş ettim, bir ay kadar sonra tüm trimler aynı şekilde gerçek karbonla kaplanacak.
Dreksiyonda alcantra ve karbon + siyah deri ve eloksallı aliminyum renkleri hakim, kapılarda yine aynı şekilde, az kırmızı, trim + carbon, kırmızı dikiş, siyah deri ve alcantra ile döşenmiş durumda, keza koltuklarda yine siyah deri alcantra ve kalınca kırmızı el dikişine sahip, tavan trimleri karbon gibi, kısaca genel uyumu harika
Vites körüğü ile ilgili, tavsiyenizi anlayamadım?
Herkesin beğendiği otomobilleri beğeniyor olsaydın zaten kendi otomobilini yapmaz bu paraya alır binerdin. Kısaca çok özel ve çok güzel oldu bence. Ellerine sağlık abicim.
Arkadaşlar projemi takip eden tüm üyelerden rica ediyorum, beğenilerinizin yanında negatif eleştrilerinizide belirtin, konumu takip eden üyelerinde mutlaka iyi kötü bir cümle yazmaları, fikirlerini yazılı olarak beyan etmeleri, bu kadar emek harcadığım bu proje için bir teselli olacaktır benim için.
Projenin tek kötülüğü kötü bir yanını bulamayışım![]()
oyunda para şifresi yazmış gibisin abi nekadar aftermarket parça varsa almışssın bide yetmemiş custom çalışmalar yapmışsın çoğumuzun hayali... arabayı bitir mumla evinin salonuna koy yemin ederim Türkiye'de malesef bu araçlara layık yol yok keyifle ağız tadıyla kullan abi inşallah.
tabiki seven çıkan sevmeyen çıkar bu iş tamamen zevk işidir senin için hangisi güzelse onu yapmak en doğrusudur.
ufacık birde önerim var üst kapaktaki h logosu ve yazılarada zımpara atarsan çok daha güzel olur.
benim tek ricam bütün resimler 27 sayfada parça pinçik ayrı ayrı eklenmiş.. onları ilk postta alt alta koyabilirmisiniz.. yapılan işde emek zaman detay ince ayrıntı titizlik çok fazla kaliteli bir iş çıkartılmış tebrik ederim ve kolay gelsin.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Maşallah arabanın yanında bi manken eksik. Şüphesiz sizin zevkinize göre tasarlanan bir makine. Eleştirebilmek için önce daha iyisini yapabilmek gerektiği düşüncesiyim.
olumsuz yorum yazmak istemiyordum ama madem yazın dediniz bunu siz istediniz.
şaka bi yana kafama takılan 2 nokta var
parçalarınız okadar kaliteli ve orj ki o jantlarınızı böyle parçalarla dolu bi araca yakıştıramadım.jantların inçi biraz daha küçük olsa daha güzel olur demek isterdim ama onunda sebebi var sanırım disklerden ötürü.ama en azından jantlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum.mugen mf8 yıkım olur böyle bir araca tabiki orj olmak kaydıyla.
birde farlar neden orj şu anda.proje fotoğraflarında mercekli renkli bir far vardı ?
başka sorum yok.allah kesenize bereket versin.inşallah bu şekilde ömür boyu kullanırsınız.
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
sonuçta proje senin projen abi bizim begenip begenmemiz senin için önemli degil kendi zevkine göre yapıyorsun aracını dolayısıyla söylencek bir söz yok maşallah hariç![]()
Konuyu en başından sonuna kadar büyük bi zevkle okudum,ki okudugum en keyifli proje oldu.
Gercekten ciddi emek,zaman,sabır ve maddiyat isteyen bi iş ki nerdeyse tamamlamak üzeresiniz.Ben söyleyecek söz bulamadım emeginize sabrınıza saglık.
Benimde tek eleştirebilecegim nokta ön konsol trimlerde ki kırmızı detayların fazla oluşu,onun dışında herşey şiir gibi olmus
Bitişini merakla bekliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)