User Tag List

Sayfa 27/42 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
788 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: 2014 Model Del Sol Projem.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel olmuş, maşallah.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torpido harika olmuş. Ama kırmızı olan kısımlar oldukça fazla. Umarım kullanırken rahatsız etmez ve inme binme sırasında çizilmez.
    +1 diyorum

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızı, karbon ve alkantra aynı anda fazla olmuş gibi geldi.

Çekimler prof olmadığı için belkide canlıda güzel duruyordur.

Direksiyonun gri alanları siyah yada kırmızı olsa daha uyumlu olur.

Torpido kapağı karbon kaplansa şöför tarafı ile simetrik olur.

Gösterge podları keşke bütün ve eğimli bir yuva ile montaj yapılsaydı.

Vites körüğünü biraz aşağı alırsanız kullanımlarda yıpranmaz ve daha uzun ömürlü olur.

Yazdıklarım şahsi fikirlerimdir. Umarım yanlış anlamazsınız.

Maşallah herşey gönlünüzce olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızı, karbon ve alkantra aynı anda fazla olmuş gibi geldi.

Çekimler prof olmadığı için belkide canlıda güzel duruyordur.

Direksiyonun gri alanları siyah yada kırmızı olsa daha uyumlu olur.

Torpido kapağı karbon kaplansa şöför tarafı ile simetrik olur.

Gösterge podları keşke bütün ve eğimli bir yuva ile montaj yapılsaydı.

Vites körüğünü biraz aşağı alırsanız kullanımlarda yıpranmaz ve daha uzun ömürlü olur.

Yazdıklarım şahsi fikirlerimdir. Umarım yanlış anlamazsınız.

Maşallah herşey gönlünüzce olsun
    Öncelikle teşekkür ederim..Hiç bir suretle yanlış anlamıyorum, anormal beğenip, agera-one ve ferrari göğsüne benzeterek onure eden üyeler varken, elbette negatif eleştirilerde gelecektir.

İşim gereği ve allah vergisi yeteneğim nedeniyle, henüz tasarım aşamasında, ürünlerin bitmiş kullanıma hazır hallerini hayal edebiliyorum, kafamda tasarlayıp bilgisayarda netleştirdikten sonra bu doğrultuda üretime başlıyorum, ancak ne olursa olsun, yapım esnasında benimde beğenmediğim kısımlar oluyor bu nedenlede vaz geçip tekrar yaptıklarım oluyor. Bu düzeltmeler bazen estetik bazende teknik olabiliyor, örneğin intercooler sisteminde günlerce uğraşıp soğutma sistemini tekrar yaptığım gibi.

Gelelim eleştrilerinize, kırmızı + alkantara + carbon , beraberliğine, biraz fazla olmuş derken bu 3 lüden sanırım en fazla 2 sini tercih etmemi yeğlerdiniz? Sanırım bir kısım arkadaşlarda, örneğin siyah lake + alcantra + carbon demişlerdi, bu yönde herhalde? Eğer öyleyse, kendi görüşüm açısında açıklama getireyim, kullandığım alcantra koyu gri, siyah değil, ama çok yakı,n bu tonu eğer siyah lake ve carbon ile kombinleseydim, çok boğucu bir hissiyat verirdi, helede 2 kişilik kokpiti olan komple simsiyah bir araçta, bu nedenle aracın genel renginide gözeterek canlı kırmızıyı kontras olarak kullanmayı tercih ettim, hem hırslı sexy bir estetik değer kattı hemde pahallı bir kozmetik görsellik getirdi, tabi ki bu da benim görüşüm

Torpido kapağı zaten karbon fakat fotolar bahsettiğiniz üzere ışık dengeli ve profösyonelce çekilmediğinden sanırım belli olmuyor, bu nedenlede bahsettiğiniz eleştiri meyadana geliyor. Birde şöyle bir yükseltme yapacağım. Şu an projemde kullanılan 3 çeşit karbon var, trimlerdeki gerçek parlak damla etiket şeklinde ki carbon uygulaması, sulu karbon uygulaması ve carbon folyo (m2 si 110 tl lik ) uygulaması. Tabiki buda ton farklılıklarına sebebiyet vermekte! Bu nedenle dün karbon fiber tekstil sipariş ettim, bir ay kadar sonra tüm trimler aynı şekilde gerçek karbonla kaplanacak.

Dreksiyonda alcantra ve karbon + siyah deri ve eloksallı aliminyum renkleri hakim, kapılarda yine aynı şekilde, az kırmızı, trim + carbon, kırmızı dikiş, siyah deri ve alcantra ile döşenmiş durumda, keza koltuklarda yine siyah deri alcantra ve kalınca kırmızı el dikişine sahip, tavan trimleri karbon gibi, kısaca genel uyumu harika

Vites körüğü ile ilgili, tavsiyenizi anlayamadım?

President - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin beğendiği otomobilleri beğeniyor olsaydın zaten kendi otomobilini yapmaz bu paraya alır binerdin. Kısaca çok özel ve çok güzel oldu bence. Ellerine sağlık abicim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Torpido kapağı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Torpido kapağını koyu tonda kaplaman iyi olmuş abi ,daha iyi yakışacağını düşünüyorum
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam 100-200 ölçerken yanlışlıkla 260 yaptı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Soğutma sistemi montajı

Klima rayatörü modlamayı bitirdikten sonra sıra geldi ikizlerin, araca montajına, valla siz ne dersiniz, beğenirmisiniz? bimem ama bence kendi zevkime göre tablo gibi oldu Gerçekten bu güzellik nasıl böyle korunacak bilemiyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar projemi takip eden tüm üyelerden rica ediyorum, beğenilerinizin yanında negatif eleştrilerinizide belirtin, konumu takip eden üyelerinde mutlaka iyi kötü bir cümle yazmaları, fikirlerini yazılı olarak beyan etmeleri, bu kadar emek harcadığım bu proje için bir teselli olacaktır benim için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Projenin tek kötülüğü kötü bir yanını bulamayışım

crisis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oyunda para şifresi yazmış gibisin abi nekadar aftermarket parça varsa almışssın bide yetmemiş custom çalışmalar yapmışsın çoğumuzun hayali... arabayı bitir mumla evinin salonuna koy yemin ederim Türkiye'de malesef bu araçlara layık yol yok keyifle ağız tadıyla kullan abi inşallah.
    tabiki seven çıkan sevmeyen çıkar bu iş tamamen zevk işidir senin için hangisi güzelse onu yapmak en doğrusudur.
    ufacık birde önerim var üst kapaktaki h logosu ve yazılarada zımpara atarsan çok daha güzel olur.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim tek ricam bütün resimler 27 sayfada parça pinçik ayrı ayrı eklenmiş.. onları ilk postta alt alta koyabilirmisiniz.. yapılan işde emek zaman detay ince ayrıntı titizlik çok fazla kaliteli bir iş çıkartılmış tebrik ederim ve kolay gelsin.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar detay bana fazla
    kolay gelsin, çok iyi gidiyor bence.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Apocaltique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi-xenon isterük? Maşallah tekrardan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah arabanın yanında bi manken eksik. Şüphesiz sizin zevkinize göre tasarlanan bir makine. Eleştirebilmek için önce daha iyisini yapabilmek gerektiği düşüncesiyim.

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim tek ricam bütün resimler 27 sayfada parça pinçik ayrı ayrı eklenmiş.. onları ilk postta alt alta koyabilirmisiniz.. yapılan işde emek zaman detay ince ayrıntı titizlik çok fazla kaliteli bir iş çıkartılmış tebrik ederim ve kolay gelsin.
    abi katılıyorum buna birde kapaktaki honda yazılarını zımparalasan meydana çıksa çokda güzel olur..

exvitermini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olumsuz yorum yazmak istemiyordum ama madem yazın dediniz bunu siz istediniz .
    şaka bi yana kafama takılan 2 nokta var

parçalarınız okadar kaliteli ve orj ki o jantlarınızı böyle parçalarla dolu bi araca yakıştıramadım.jantların inçi biraz daha küçük olsa daha güzel olur demek isterdim ama onunda sebebi var sanırım disklerden ötürü.ama en azından jantlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum.mugen mf8 yıkım olur böyle bir araca tabiki orj olmak kaydıyla.

birde farlar neden orj şu anda.proje fotoğraflarında mercekli renkli bir far vardı ?

başka sorum yok .allah kesenize bereket versin.inşallah bu şekilde ömür boyu kullanırsınız.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuçta proje senin projen abi bizim begenip begenmemiz senin için önemli degil kendi zevkine göre yapıyorsun aracını dolayısıyla söylencek bir söz yok maşallah hariç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu en başından sonuna kadar büyük bi zevkle okudum,ki okudugum en keyifli proje oldu.
    Gercekten ciddi emek,zaman,sabır ve maddiyat isteyen bi iş ki nerdeyse tamamlamak üzeresiniz.Ben söyleyecek söz bulamadım emeginize sabrınıza saglık.

Benimde tek eleştirebilecegim nokta ön konsol trimlerde ki kırmızı detayların fazla oluşu,onun dışında herşey şiir gibi olmus

Bitişini merakla bekliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)