İçeriğe erişilemiyor
erişilmiyor abi
Düzelttim.![]()
Yok yav daha ateş etmek vs ne haddimize, videoda henüz ayarın başlangıç kısmındayız ateşlemede sıkıntı olduğu için böyle hoş bir görüntü meydana geldi bende çekip yayınladımHenüz yazılım aşamasındayız, ben yazılım kısmından istifa edip, Alper'e devrettim
bütün haritayı kendisi yazıyor, sıfırdan, en baştan, yeni bir yıldız doğuyor, çok güveniyorum Alper'e, iyide gidiyor, şu an ne motordan nede yazılımdan bir sıkıntımız yok.
![]()
serhat usta saolsun rölantisi soğuğu sıcağı cartı curtu basıncı performansı ıvırı zıvırı fabrikasyon araba istiyor. sanki honda yeni model bi araç çıkarmış ben de yazılım departmanındayım. öyle bi durum var. artık projeye dahil olduk yapcak bişi yok. en mükemmelini oluşturmak için çalışıyoruz. 'hayırlısı' kelimesi tarzım degildir ama hadi hayırlısı![]()
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
Kötüleyebilmemiz için daha iyisini yapmış olmamız gerekli tabi ama yanlış anlaşılmazsa eğer bende içinin kırmızı olmasını pek sevmeyenlerdenim. Alcantra kaplama dikişler çok guzel ama kırmızı çerçeveler yerıne parlak siyah olsa hem göze hitap ettirmiş hem aykırı renk kullanmamış olurdunuz ayrıca karbonada uyum sağlardı. Bu benim zevkim tabi. Emeğiniz çok orası ayrı güle güle kullanın. Umarım yakındanda görürüm.
Tüm Antalyaya prof. foto hizmeti vermekteyiz. (Reklamımıda yapam)
DR. OWL
Hard style rodaj
Herkez bir araç projesi yapıp burada tıpkı benim gibi tüm forum ahalisiyle paylaşıyor.
Yanlız bu konuda tevazu gösteremeyeceğim şu projemi toparlayıp yazsam kitap olur herhalde,
Süregelen projemde, takip ettiğiniz üzere bir çok DIY çalışmam oldu, halen olmakta sanırım hiç bitmeyecek
Alt projelerimden olan, özel tasarımım farlarda bu DIY çalışmalarımdan biri daha, belkide en uzun zaman alan en çok uğraştıran
Bu çalışmam sanırım geçtiğimiz haziran ayı gibi başladı, o zaman son halinden farklı bir çalışmaydı, öncelikle onu paylaşayım.
Kullandığım malzemeler, Valeonun son modeli olan oldukça iri Bi-Xenon D1S tipi mercekleri, Philps D1S ampuller, Mercedes in GEN5 D1S balastları, 3W EagleEye LED ler, yine 3W lık kare sinyal ledleri,
Farlarımın çok fonksiyonel olmasını, DLR özelliğe sahip olmasını, çok şık olmasını istiyordum ancak yerim oldukça dar, farın yapısı nedeni ile.
Yinede bu istediklerimi yapmak üzere yola çıkmış bulundum
Şimdi her zaman ki gibi, geleneğimi bozmayıp fotolar ile anlatıma başlayalım.
Ortada ki eagleye lardan oluşan DLR min alt ve üzerinde bulunan kare ledlere, şeffaf turuncu folyo yapıştıracaktım ve sinyal olarak kullanacaktım.
Bu videoda tam olarak anlatmak istediğim durum mevcut.
Ancak bu projeyi sonlandırmadan, rafa kaldırdım
Devamı var.![]()
Geçen zaman süresince farklı bir şey ne yaparım diye düşündüm durdum..
Bu arada far yükseklik motoruda ilave etmeye karar verdim, ancak orjinal motorlarını ne yazıkki bulamadım, bende Hyundai Accent lerin motorunu kullanmaya karar verdim, birde hem DLR hemde sinyal olarak kullanmak için flexible tube led kullanmaya karar verdim.
Gerikalan kısımları ve üretim sürecimi yine fotolarla anlatayım.
[/URL]
Çalışma videosu:
Not: sinyal süreleri led olduğundan çok kısa aralıklı, bu sorunu direnç bağlayarak çözeceğim.
Abi sen nasıl bir hastasın yaaa
hayranlıkla takip ediyorum beni tek korkutan Allah korusun bi kaza durumu.
en ufak parçasına zarar gelse insanı psikolojik çöküntüye sürükler.![]()
üstad sen aşmışsın kendini ciddi anlamda, bugün ustaya düzgün yaptıramayacağın şeyleri sen evinde kendin yapıyorsun ya
Bileğinede arabanada sanada hepinizede MAŞALLAH.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)