kazasız belasız binersin inş
Printable View
kazasız belasız binersin inş
Harcadığınız emeklerinizin karşılığınızı almanız çok güzel.Araca kötü olmuş diyenleri kafanıza takmayın,tam gurme işi olmuş aracınız. :)
Maşallah kazasız belasız,proje güzel sonlanmış.Küçük detaylara çok önem verdiniz biraz da detayların fotoğraflarını alsak :D:D
Maşşalah abi kazasız belasız sorunsuz gazlamalar.
Henüz eksiksiz olarak bitiremedim desem :) Havalar ısınıyor sanırım hazirana kadar eksiksiz olarak sonlandırabileceğim bu sefer, daha 3800km de araç :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/923/BDHAFY.jpg
Proje tamamı ile sonlandığında güç nedir ?
Oyy oyy o ses nedir ya maşallah. Dışarıdan da fena duyuluyor.
maşallah mermi gibi olmuş dışardan supercharger sesi videosu ekleyebilirseniz biraz daha uzun kulaklarımızın pası gitsin :)
hocam emeğinize sağlık 50. saniyede gelen gıcırtı sesi benim direksiyon geliyordu; eğerki sizinse yağlamanız sorunu halledecektir :)
Birde direksiyondaki ablemi siz mi yapıştırdınız_? Bu şekilde ebaydan mı aldınız_?
Saygılar emeğinize sağlık
Baştan sona büyük bir heyecanla okudum. Elinize , emeğinize sağlık :)
teşekkürler..
Valla dışardan alma işi biraz karışık ancak bir eş dost olacak ona çektirebilirim..
Övgüler içinde ayrıca teşekkürler..
O gıcırtı sesi ne yazıkki heryerden geliyor ancak o duyduğun ses debriaj pedalından geliyor :)
Aracın içi trimleri konsol vs takılı değil takılı olanlarda öylesine bu yüzden iç kısımda orkestra çalıyor :D
Dreksiyon üzerinde ki amblemi ben montajladım ancak değişecek daha ufak ve kibar olanını kestirdim lazerde :)
İnanılmaz olmuş. :)
Aklım gitti yemin ederim.
Naçizane tavsiyem;
* Enkei RPF01 olmalı jantlar.
* Farlar OEM nasıl fikrim yok açıkçası ama bu şeffafları nedense sevemedim.
* Aynalar karbon ufak olanlardan olabilir..
* Tabiki ön plaka iptal :)
Güle güle sorunsuz kullanın inşallah..
Teşekkür ederim..
Nacizane tavsiyeleriniz içinde teşekkürler..
Aracınızda çok emek var ve gayet güzel bir proje olmuş ancak Kekuti'nin dediklerine birebir katılıyorum.Birde şu direksiyonu kesinlikle değiştirmenizi öneririm oem s2000 olur ep3 olur bunlardan biri oturtulsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Konuyu okurken iki adet sigara bi kaç bardak çay vs. Gitti geldi. Sabrınız mükemmel , yerinizde olsam işiniz gereğide yakınsızındır bu işlere kısa bir belgesel ya da tanıtım filmi çekerdim. Elinize sağlık , bazen düşünüyorum benim araca aynı şekilde girişeyim diye ama bende kesinlikle öyle bir sabır yok , çok imrendim tekrar tekrar maşallah Allah kaza bela vermesin . Modifiye aracın sürücüsü istediği şekilde yapılır bencede biz sadece tavsiye verebiliriz diye düşünüyorum ama içerde en azındankırmızı tonunu birazdaha düşürebilirsiniz. Tekrar tebrikler güzel çalışma.