Bak bak vicdansıza bak benim bile görmediğim videolar resimler çıkmış konuya eklenmiş :D
Polish yaparken kamerayı kafanamı taktın, kaska go-promu bağladın naptın abi :D bayıldım videoya :D
Printable View
Bak bak vicdansıza bak benim bile görmediğim videolar resimler çıkmış konuya eklenmiş :D
Polish yaparken kamerayı kafanamı taktın, kaska go-promu bağladın naptın abi :D bayıldım videoya :D
Şimdi sıra çok vicdansız bir videoda !!!
Evet bunuda yaptılar!
Aydoğdu Garaj, Mustafa ve ekibi 4-5 kişi girişip motorumun ağzını burnunu darma dağın ettiler!
Bu videoyu gözyaşları içinde izleyeceksiniz, buna eminim!!!,
Görün bakın Aydoğdu Garajın gerçek yüzünü, vahşiler....
:D:D:D:D:D:D:D
mobil için direk video link: https://www.youtube.com/watch?v=GQA7FJ4agZo
kaç dakika sürdü indirip dagıtmaları :D
Birazda Kaporta...
Kaporta ve dış görünümde de ufak bir kaç dokunuşta bulunarak şık bir görünüm elde etme çabasındayım. Bu yüzden de bir kaç değişiklik ve ekleme yaptım ama dediğim gibi çok iddialı değil, ufak dokunuşlarla!
Yapılanlar :
Araç renk değişikliği nedeni ile komple saca kadar soyuldu,
Ön kaput üzerine Charger için ekstara nefes alma kanalı açıldı,
Ön çamurluk yanlarında ki sinyaller iptal edildi.
Arka çamurluklar 1,5 ar cm genişletildi,
Bagaj üzerindeki kilit iptali,
Arka sis iptali,
Arka plakalık daraltılması..
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/853/bqbm.jpg
Tüm bu işlemleri genel olarak konu alan bir slideshow hazırladım.
Umarım sıkılmadan izlersiniz zaten kısa:icon_tup:
mobil için direk video link : https://www.youtube.com/watch?v=BO_Vf0Z-T3k
Devam edecek.....
serhat abi herşey tammda o kaputtaki hava girişi nedir öyle yaa gözünü seveyim :))
kaput olmamış bence bırde arac ne renk olucak
ki sen bu işlerden anlayan adamsın işin dolayısıyla aracın görünümü yuvarlak hatlara sahip köşeli american muscle tarzı bi hava girişi görüntüyü bozar nacizane...
Daha öncede en başta belirttiğim gibi yaptığım yada yapmaya çalıştığım projenin
kimi tasarımları beğeni görecek kimi tasarımları ise eleştirilecek. BUnların tümüne
olumlu yada olumsuz ancak saygı duyabilirim.
Daha ileri safhalarda yine beğeniniz yada olumsuz eleştirileriniz olacaktır,
çünkü tüm yaptığım tasarımlar subjekf olarak kendi beğenilerime göre şekil alıyor.
Her türlü yorumunuz için tekrar teşekkür ederim en azından konuya bakıp geçmiyor görüşlerinizide yazıyorsunuz.
allah kesenize bereket versin sürekli takipteyim.yorumumu proje biraz daha ilerledikten sonra yazacaktım çünkü hersey cok mükemmel ilerliyordu ta ki kaputtaki hava girişini görene dek.bencede yol yakınken daha güzel bi hava girişi yapın.çünkü bukadar kaliteli bi araçta o hava girişi sırıtacak gibi duruyor.
bizde seni sevdigimiz için belirttik sayın abim yoksa istersen kare hava girişi yap :))
aeaç bittikten sonra sende begenmezsen tekrar kaputunu söküp boyatıcaksın yeniden tasarlıcaksın 2.iş yapma diye yoksa zevk ve renk senin...
Peki, bunu dikkate alalım ve size sorayım nasıl birşey yapayım sizce görselleri ile birlikte betimlermisiniz?
CooperS, evo yada STI scooplarından kalıp alınabilirse mükemmel durur bence..
:) yukarıdaki örnekleri bende düşündüm arkadaşlar ancak bulamadım ne yazıkki :(