eski hali ile konya dragta çok iyi gidiyordu yeni hali ile çok daha fena olucak gibi duruyor , elinize emeğinize sağlık kesenize bereket
Printable View
eski hali ile konya dragta çok iyi gidiyordu yeni hali ile çok daha fena olucak gibi duruyor , elinize emeğinize sağlık kesenize bereket
maşallah kazasız belasız.emeğinize sağlık.
Boyle projeler beni devamli çekmiştir basarilar .
maşallah emekleriniz boşa gitmez inşallah
Maşallah çok iyi :) Dahada iyi olacağa benziyor.
geçen sene 22psi basınc 30 shot nos 13.5xx saniye yaptı bu seneki hedef 40 psi yakın basınc .22 x 4 wet nosla yürümeyi hedefliyoruz (tutunabilirsek) tutunamazsak basınç kısacaz..
hey maşallah harbi iyimiş
bende sizin yaptığınız aracı takip ediyordum, gerçekten TU gerçekten güzel yürüyordu bizde yurtdışında farklı ülkelerde bir çok projeleri araştırdık ama yurtdışı ile aynı olan bir proje değil bu kullanılan malzemeler çok çok farklı ve yurdışındaki 8v yapılan araçlarında üzerine çıkacağımızı düşünüyorum tabi bu sadece düşünce.. arabayı yürütmeden ne kadar konuşsak boş olur... dün 1.8 barda testler yaptık tutunduğu zaman gerçekten ciddi yürüyor bu arada rev limiteri merak edenler için 9200 dönüyor :D
Rwkor kırarsınız inşalah
Allah Utandırmasın... Harika olmuş
Dilediğiniz süreler gelecektir inşallah :) bu kadar profesyonel toplanmışını ilk defa görüyoruz maşallah
maşallah efsane olmus
40 psi 9200 devir maaşallah süphanallah.tebrik ederim.
çok can yakacak gibi görünüyo :) başarılar
müthiş bi proje. 9200rpm dönmekte şahinde efsane olmuş :)
hacim kaç cc şu an acaba
şahin de tek maşallahh
türkiyedeki en kapsamlı orjınal motorlu şahin ;) mehmetali kardeşim ve oguz kardeşimin emegine sağlık
maşallah, Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın..
süspansıyon a keske bı el atsanız