abi masallah kolay gelsin zaten harikaydı iyice harika olcak.. aksları kısatınca içindeki mili tornada yeniden mi yaptınız ?
Printable View
abi masallah kolay gelsin zaten harikaydı iyice harika olcak.. aksları kısatınca içindeki mili tornada yeniden mi yaptınız ?
Artık güzel süre yapmanıza engel bişey kalmamış Allah kolaylık versin başarılar...
Facebook sayfanızda gördüm dyno ölçümünüzü 2.6 bar 578 hp maşalah.tebrikler
Hahahahahhaa allah daha fazlasını veriri inşallah ama şimdi Bu değerler ile 800 + vermeli diyen tüm arkadaşlarımı piste ama dans pistine bekliyorum :D
Ben çoook daha fazlasını vermesini arzu ederim hatta rekorlar kırar inşallah demiştim. Ama heralde bu beygiri yaklaşık olarak vereceğini söylemiştim hatta bayaca bir diretmişt,m. Bu hp bile çok iyi maaşallah.
O jantlar drag için çok tehlikeli şahsımca..
burulma ve ya yamulma olabilir ve kazaya sebebiyet verebilir daha güçlü bir alaşıma ihtiyaç var hele slick lastik içinde maruz kalınacak stresi düşünürsek.
Elinize sağlık güzel bir proje.
lada difrasiyeli takın yada 2.5 dizel mirafiori difrasiyeli 3.15
maşallah başarılı süreler elde edersiniz inşallah
Maşallah, kesenize bereket
evet aynen öyle oldu..
inşallah kısmet artık çağrı .. 1.6 8v ile çok yüksek basınçlar açmak beraberinde bir sürü sorun getiriyor.. zaman, tecrübe, maddiyat , sabır herşey lazim :)
evet facebook sayfasında 578 hp 2.6 barda çıktı fakat dynometrenin verilerine çok fazla güvenmediğim için paylaşmadım...
800+ güçleri çıkartmak 1.6 8v'de gerçekten çok zor.. imkansız değil ama ciddi basınç , parça , işçilik ve emek gerektirir.. 500 lü değerleri görmek bile güzel.. dynosuna güvendiğimiz bir yer olursa net ölçüm için tekrar çıkacaz..
tşkler.. jant konusunda değişime gideceğiz.. haklısın. böyle fikirleri her zaman göz önünde bulundurup değerlendiriyoruz zaten project cars'in amacıda o .. eleştirmekten korkmayın :)
sen bence bu konuyu tekrar baştan oku :) şu an üzerinde takılı olan defransiyel ford mustang 8.8" yani 9" defransiyel var bu defransiyeli söküp senin dediğini mi takalım ?
amin inş.
teşekkürler..
bence yılın projesi bu şahin olmalı. canlı canlı izledik Konya'da muazzam olmuş, elinize emeğinize sağlık.başarılar
Araç son düzenlemeden sonra denendi mi? Süreyi merak ettim.
masallah istenilen hedefe ulaştınız
tebrik ederim, emeklerinizin karsigini almissiniz. ciddi iyi bir sure ve daha var o arabanin kapasitesi, arabayi daha fazla guclendirmeyin gucu yeterli, dikkatinizi tutunma uzerine verin bence. birde yakit sogutma amacli kullandiginiz buzlar sikinti yaratiyor size ya kuru buz kullanin, yada kullanmayin bence. birde bir tavsiye vericem, yaristan sonra gosteri amacli cok launch, catara patara yapiyorsunuz yaris arabasinda oyle seylere gerek yok, her gereksiz hareket valvelerin, segmanlarin omrunden veriminden goturuyor.
teşekkürler istediğimiz hedef 11.xxx bir süreydi beklentimiz 11.999 du çok daha iyi bir süre geldi..
resimdede görüldüğü gibi 11.333 en iyi süremiz..
teşekkürler.
teşekkürler arabanın kapasitesi daha var.. en son 3 barda denedik araçta wheelie + süspansiyonla ilgili ciddi problemler yaşadık ve suspansiyon problemlerini bir türlü aşamadık basıncı 2.1 - 2.3 e düşürmek zorunda kaldık.. rev limit 8600 .. ve nossuz bu saniye geldi.. süspansiyon sorununu halledebilmiş olsak 10.xxx saniyelerin rahat gelebileceğini gördük.. yarıştan sonra launch konusunda %100 haklısınız.. araçla ilgili gopro ve dış çekim video ve resimleri eklerim.. bu arada videonun birinde süpriz var.. wheelie yapiyor araç :)
allah nazardan saklasın çok agresif bi makine olmuş bu
Tabiri caizse nerde lan o lambo =)
gopro dış çekim karışık videolar.. umarım beğenirsiniz.. iyi seyirler. benzin pompasının sesi için özür dileriz.. :))
http://www.youtube.com/watch?v=LAMIRcjmePw
http://youtu.be/LAMIRcjmePw
Sınırları zorlamış :icon_tup:
Amerikalılar daha iyisini yapsın da görelim şimdi :)
Maşallah diyecek söz yok inşallah süreyi daha da aşşağı çekersiniz :)