Masallah abi.gule gule kazasız belasız bin :) bu sene bursa senesi olucak insallah :)
Printable View
Masallah abi.gule gule kazasız belasız bin :) bu sene bursa senesi olucak insallah :)
maşallah lütfü,ardayla ıkınız hep hızlı araclar kosturuyorsunuz ama hıc bırlıkte denedıgınz bı vıdeo gormedım kısmet bu araca olur belkide :D
Abim maaşallah. Kazasız belasız bin.
Nazar boncuğu eksik olmuş bunun
Bide bi ara silikon hortumunu mavi ile değiştirip ek yaptır manifold a çok yakın :)
he bide kürbütörü maviye boyat
bati sen sus mümkünse bezi unutuyorsun sonra sagda solda
Lütfücüm Güzel olmuş :) ehehe ağızının tadıyla insalllah binersin hep
Maşallah Evo gibi bir araç güzel seçim . Duruşu performans , tabiki emeği geçen insanlarda ayrı bir güzel :D Daha dün CM Usta'nın mekanındaydım Bursaya yolum düştü Uğradım. İnş. bende gönlüme göre bir araç bulursam soluğu oraalrda alıcam gibi duruyor.
Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin .
Bu araçla Driftt nasıl oluyor hiç denedin mi :D
gerçekten çok güzel olmuş maşşallah.o basınç artı pompa benziniyle çıkan güçte muhteşem bence.uğraşan yapan para harcayan herkezin eline kesesine sağlık.
düşündüğünüz bi üst limit basınç varmı kafanızda?ve ortalama hp değeri?
Guzel proje hayirli olsun, ethanol basinc filan derken ciddi gucler cikacak gibi duruyor :icon_tup:
Bu arad radiator'a takilma, yeni mishimotolarin uretim kalitesi koyolardan cok farkli degil. Bu konu tipki "rota jantlar kotu mu iyi mi?" konusuna benzer ve sozum meclisten disari her kafadan baska ses cikar, ses cikartanlarinda %95'i hayatlarinda ne koyo ne mishimoto kullanmis insanlar olur, o yuzden takilmamak lazim.
Not: Bende mishimoto kullaniyorum, koyo yerine ozellikle gidip mishimoto aldim. Bunun paradan kacmakla filanda ilgisi yok keza ucuza mal etmek gibi bir derdim yoktu araci toplarken. Koyo'ya sirf reputation'i icin gidip 2x ucret odemek anlamsizdi, bu yuzden mishimoto aldim.
maşallah çok emek harcanmıs
maaşallah kazasız belasız binersin inşallah harika setup...
41 kere masallah
hayırlı ugurlu olsun tekerıne tas deymesın masallah elam terefış kem gözlere şiş güle güle kullan lütoM :)
Maşallah Lütfü abicim kazasız belasız çok güzel setup.
Akdem abi ile dragda karşı karşıya gelirsiniz bir ara umarım :D
Saol teşekkürler
Saol kardeşim teşekkürler eksiklerimizi giderip görücez yavaş yavaş
Saol teşekkürler
Saol abicim teşekkürler
Saol teşekkürler
Saol kanka teşekkürler
Saol teşekkürler