Estafurullah, ne yalan söyliim bende ilk defa kullanıyorum :D :D
Baş asağı derken logo ters diyorsanız, düz takıldığında hortumların geçişi yapılamadığı için bu şekilde ters koyduk. Hiç bir sorun yaşatmadı, hatta 10-15 derece düşürdü diyebilirim ;)
Printable View
kendi arabamdan cok devi gormek istiyorum gercekten. 1.5 barda 354 beygir cok cok basarili, masallah.
bence güzel manic tekrardan ayar verdiginde tüm taşlar oturmuş olur. :) ama video lazım kuru kuru resimle olmuyo üzülüyoruz
soyle ates eden bir videosunu paylasiyim o zaman dyno uzerinde :)
https://www.youtube.com/watch?v=ZuBh...ature=youtu.be
proje çok başarılı olarak ilerliyor, nihai hedefe çok yaklaşmışsınız. En kısa zamanda istediğiniz değerlere ulaşmanız dileğiyle...
zor kısmı atlattın bro asıl degişim enjektör ve sensör degişimlerinden sonra gelecek çok sıkı bi makina oldu bakalım merak ediyorum bende :)
hedefe az kalmış :) tebrik edilecek bir proje. video da çok çok iyi :)
Aren bu gidişle kendine bi garaj açacak hrh.
Nissan Honda Arenimo Garage :D
Kendi ugrasip bi sonuc alamayinca ayni iste basarili olanlara neden salca oluyorsunuz bi kere de tebrik edin ya da neyi eksik yapmissiniz onu gormeye calisin lan ne cahil bos adamlar ya
Çok kaliteli proje olmuş. maddi ve manevi emeklerinize sağlık..
400hp ler yakında gelir inşallah.
tebrikler kekuti.
o zaman çok içten bir maşşallah, bilinçli görerek en iyiler seçilerek dewam eden bir proje. walla çizgi roman gibi takip ediyorum. ne güzel bir uğraştır bu modifikasyon işi dedirtiyor insana. umarım sağlıklı, temiz güçler elde etmeye dewam edersin keyfinle biner gazlarsın inşallah.
bu arada pistteki kötü dsg tecrübemden sonra bende oil cooler taktım 3-4 ay oldu çoook memnunum şuanda. Akıllıca we uygun yapılmış bir modifikasyon işlemi bence. umarım bir gün rastlarım hızlılar sokağında incelemek isterim.
bu güçler otomobilin için optimum güçler, herşeyi salla çooooooook eğleneceksin bilgine:)
bu arada dei titanium lar çok tatlı duruyo
başından beri takip ediyorum çok profesyonel ilerliyorsunuz. emeğinize sağlık..
Maşallah kardeşim tekrar, Allah kaza bela vermesin,
işallah en yakın zamanda hedeflediğin 400+'lara ulaşırsın.
Gerçek anlamda ateş etmiş onuda es geçmeyelim :)
kekuti dun bi f430un ön tamponunu yakmışsınız ntvde alt yazı geçti
Masalhhh devamını bekliyoruz.. :icon_tup:
Kerem'cim proje cok kalıtelı ve muazzam güzel tebrik edıyorum sızlerı.Ülke de arac tune etmek bırseyler yapmak sır gıbı saklandıgı ıcın sizin gibi paylasımcı ınsanlar cogaldıkca sektor cok daha fazla gelısecektır.
Parca secımlerı calısılan garajlar ınsanlar vs hepsı bu ısı bılerek yapanlar takımından.400hp ye ulasmak suan gozuktugu kadarı ıle cok zor degıl.400hp ve mini kalıtesınde ruhunda bır araba kullanmak cokcok keyıflı olacaktır..Benım sahsı fıkrım buyuk enjektoru ve dıger sensorlere gecmeden 350hp de bu sekılde bir süre sürüp arabayı tanımak ve cıkabilecek eksıklerı gozlemlemek faydalı olacaktır.Onun dısında eklenecek hıc bırsey yok.Masallah..
Arabana uzun yıllar keyfıle bınmen dılegıyle..
Dynodynamics merak edersen kac hp dıye herzaman beklerım..
Eyup selam,
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.. Suan ***** hava cok sicak, hala daha eksiklerim var. Oncelik olarak lastik, kaput kesimi ve bazi sensor degisikliklerinden sonra bu gucle yola cikmak istiyorum..
Ilk hedefim, meth sorununu cozmek(pompada bir ariza vardi) sonrasinda devir bandini 7500 lere cekip, bu setup ve ayni basinc ile ne alabiliriz ona bakacagim.. Sonrasinda Allah buyuk :D
Her hangi birsey gizledigim yok. Hersey net olmali bence, kolay kolay kopya edilebilecek bir setup deil. Parca almakla bitmedigini 5 ay evvel gordum malesef :) Zor safhayi gectim, butce el verdikce eksikleri tamamlayip oyle kendimi otobana aticam gibi duruyor :) Maddi ve manevi anlamda cunku fazlasiyla yoruldum
mükemmel olmuş maşallah insan içinde farklı duygulara girer kesinlikle :) bi tur atmak isterdim sağ koltukta :) Allah kaza bela vermesin..
Abi çok tehlikeli olmuş.Hayırlı olsun. Maşallah
Allah kaza bela göstermesin , ekibinizi ve araçları sıkı takipteyim. Dostluğunuza fitne,fesat karışmasın , başarılarınız daim olsun. Her şey harika görünüyor.
kekuti ataşehirden bileti alıyo muyuz panpa
evet son durumlar nedir? bir güncellemeye ihtiyaç var :-)
https://youtu.be/AH-p5krupi0
1.0 barda apaciligin doruguna cikalim dedik, Mert kardesimle biraz eglenelm dedik. Umarim begenirsiniz :D
Çok güzel olmuş gerçekten sorunsuz tertemiz binmeni dilerim :)
Maşallah kankam coook guzel olmuş
çok kanye west olmuş olm ses
wg filan hırçın baya
Miniden bu tarz sesler duymak, hisler almak. Hele ki sport mode daki o alevler.. Anlayamazsınız. :D Maşallah kardeşim kesene bereket. Emeğine sağlık. İyi proje oldu. Güzel eğlendik. Hard mode u bekliyoruz.
Bir miniden bir miniye oldukça harcattı. Go Kart hissiyatı veren bir araç. Uzun suredir beraberiz. Çocukla beraber.
maşallah kazasız belasız , kesenize bereket.
dün gece göztepe parkının orda rasgeldim.acelem vardı yanınızdan hızlan geçtim.tebrikler direk patlamaya hazır yer cücesi gibi.
elinize kesenize zevkinize saglık...kazasız cezasız belasız günlerde binin