maşallah efsane olmuş
maşallah efsane olmuş
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
maşallah abi bol dumanlı bir o kadarda randumanlı bir dti belli. corsalar gerçekten baya hoş olmaya başladı piyasası hariç![]()
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
Normalde corsalarda tampon gövde rengi olunca daha iyi duruyo ama erde niyese siyah hoşuma gidiyo böyle daha hırçın Bu setupla 100-200 kaç sn gelir sizce maşallah kazasız belasız
masallah elıne emegıne saglık canavar gıbı olmus hp olarak ne durumda dynoya cıkmadık demıssın ama vardır asagı yukarı bıseyler ?![]()
PsChipTuning Smoky TDI
görseli konusunda hemfikirizson haliyle 100-200 ölçmedim daha ama mazur görürseniz tahmini ya da hedef süreleri de söylemesem daha iyi olacak .denemeler öncesi deneyeceğim araçlara çok net ölçü olur bu.iki tarafında hesap kitap yapmadan geleceği sürpriz ve keyifli denemeler olsun istiyorum.yorumunuz için teşekkür ederim.
son 1 senedir özellikle dizellerde dynosheetleri incelerken gerçekten iğreniyorum.dynamicste tekerde gerçek bi 190-200 alsak müthiş olur,bi ölçüm kaldı zaten,ben de çok merak ediyorum.teşekkür ederim.
Namiştain kısa ve sert amortisör + eibach pro kit takımını aksları kastığı için söktük konudaki son işlemler esnasında .Şakir abi amortisörleri kısaltmadan tekrar sertleştirecek ,yaylarla bırlıkte tekrar takacağız . Üzerindeki lastikleri çok aradım,kule gergisi de var tutunmada sıkıntı yaşamıyorum ama maksimum tutunma tabii ki daha iyi olacak.teşekkürler.
abi çok sağol,emeğin büyük..
Maşallah aynı yerde oturuyıruz sureklı goruyorum elınıze saglık Allah kaza bela vermesın
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)