Evlata kocaman bi maşallah bro
Uzun zamandır güncellemiyorum konuyu yine boş durmadık en son garaja koydum diğer araçlarla uğraşmaktan zaman kalmayınca
8 ay boyunca uyuduilk olarak panjura el attım yaklaşık 45 cm lık kapalı yerleri kırmamak için 3 gecede tek tek açtım sonuç sevindirici
tabi panjurda kendini unutturan diesel yazısınıda unutmadım bi güzel temizleyip boyadım
![]()
Panjurun önceki hali
İlk bıçak darbeleri![]()
Gelsin soğuk hava![]()
İlk halleri
heh simdi oldu![]()
![]()
Soğutma sisteminide unutmadık tekli kuçük oem fan gitti yerine
- Çift slim büyük fanlar geldi
- Çift röle sistemine geçtim
- Fanlara uygun sıfır davlumbaz yaptım
- Klima fan ayaklarını istediğim şekilde yaptım oynama vs olmasın
- Sisteme göre elektrik tesisatını çektim
- Mk6 polo yeni tip su kabına geçtik
- vs vs
Gençleri tanıştırdım birbirleyle![]()
![]()
Alıştırmaya devam![]()
Rüzgar gülleri hazır![]()
![]()
eline sağlık serhat
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Tebrik ediyorum. bende Ritmo için böyle bir proje yapmayı planlıyorum, inşallah tanışmak için yanına gelirim kardeşim, kolay gelsin![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Sonunda kaput altı tesisatına istediğimi yaptım bilenler vardır vw lerde motora dağılan kablo demeti belli bi yerden sonra ordan oraya sensörlere vs dağılır ve kötü görüntü ortaya çıkar bende kablo gözükmesinden nefret ettiğim için yeni vag grubu araçlarda bulunan motor soketini mk1e uyarladım böylelikle motoru sökmek isterseniz bu kablo nerden cıktı ya gibi düşünmenize gerek kalmaz tek soketle motor aksamını cözmüş olursunuz![]()
![]()
Tabi hazır motor tesisatını topalarken far sinyal fan vsvs kablo demetinide toplayıp kötü görüntüden kurtulmuş oldumve bant kullanmayı sevmediğim ve uzun ömürlü olması için tüm tesisatı lehim, daralan makaron ve iplikli makaron ile topladım
![]()
Başlamadan önce örümcek ağları kablolar![]()
Klima fitresi ve fan rölesi için flanş yaptım sağ ön farın altındaki görünmeyen boşluğu kullandım
yerler için kusura bakmayın arka bahçede aracı kımıldatamayınca temizlemekte içimden gelmedi![]()
![]()
Motor soketini üst kapağa montajladım sıra tesisatı yapmakta![]()
Soketi taktım ama turbonun yağ basınç borusuna dokundu bende yuksek basınca dayanıklı dışı örgü kaplı hortum yaptırdım
Motor soket ve tesisatımız( yuvarlak olan) dış hava sıcaklık tesisatımız( diğeri )![]()
Bitmiş tesisatımız ve yeni tip su kabımız su seviye sensörlü aynı zamanda fazlalık suyu tahliyesi var![]()
Birde arkadan görelim fanları ve kamufle olmuş tesisatımızı![]()
![]()
Kaput amortisörlerini takınca boşta kalan kaput demir deliğine dış hava sıcaklık sensörünü taktım sanki burası için yapılmış direk oldu![]()
![]()
Devamı zaman bulunca artık![]()
Eline emeğine sağlık çok güzel işler yapıyorsun maşallah araca takipteyim.![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Böyle elini pas kir içinde kalan adamlara hayranlık , faceden gece gündüz ne sorsam cevap veren insanlara saygı duyarımelimde defi yağ sıcaklık göstergesi ile çayını içmeye gelicem dostum.
![]()
![]()
Konuyu ilk açıldığı zamandan beridir takip ediyorum. Aracın her karışında emek var. Eline emeğine sağlık maaşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)