elinize sağlık,sonuçta harika birşey ortaya çıkacak
güçte bi beklentim yok klima açıkken eğimi fazla rampalarda bayılmasın yeter ilerde dynoya çıkınca göreceğiz
ozaman günlük bişeyler olucak anladıgım kadarı ile..
ben daha çok type r motorlu bir golf isterdim. bu şekilde motorsuz sadece kaporta maliyetin nedir?
Teşekkürler yorumlarınız için
bu bölümde egzoz (nasıl yazılıyor ) sistemimizi, yeni gelen parçaları, jaluzi perdemizi, ve incik boncuk işleri görecez bu arada ilk marşi yaptım izlenimler güzel
markası ne diye sorulmasından bıktığım için bagaj yazılarını takmaya karar verdim tabı renkleri iyice gitmişti uzun süren bir iş oldu ama güzel oldu
yeni cicilerimiz
mk1 lerde ön taraf küçük olduğu için cok uğraştırıyor mm hesaplar yapıyorum bı parçayı bir yere koyarken simdi göreceğimiz coolerda öyle klima radyatörü olduğu için coolera ayrılan bölüme en uygun coolerı seçtim tabi al tak olmadı hiçbir zaman sıfır coolerı bile kesip biçtim ve titreşimi emen peugeot lardakı ara hortumları aldım büyük faydası var eski nesil titreşimli çalışan motorlarda
Bu bölümde ne zamandır istediğim havalı süspansiyon konusunu göreceğiz, araba benim için hep ikinci planda olduğu için her istediğimi hemen yapmıyordum tıpkı air gibi ilk zamanlarda düşünüyordum (yaklaşık 4-5 sene önce ) ama parçalardaki uçuk fiyatlar hep ertelemişti takı son 2 aya kadar
ilk olarak muayene zamanında uğraşmamak için üstündeki süspansiyonu ellemiyoruz
sıfır monroe ön-arka amortisörleri takozları vs alıyoruz
gereken ölçülerde körüklerimiz
hava tüpümüz
basınç şalteri
kompresörümüz
valflerimiz
bir sürü bolca rekorlarımız ve hortumlarımız
kontrol paneli parçaları röleler vs vs
amortisör alt kovanımız
vs vs custom parçalarımız
mk1 de uğraşanlar bilir özellikle ön tarafı basmak zordur ben şase kesme noktasına kadar yaptım geriye kesmek kaldı oda ilerki zamanlarda
2 ayı geçti hiçbir sorun olmadan çokta keyifli kullanıyorum genelde rodaja uzun yola gidiyorum 2k km oldu insanların bakışlarını anlatamam hgs ye girerken ön kalkık arka basık hgs den çıkarken tam tersi ayrıca kumanda kontrol parçalarıda aldım zamanım olunca montajlayacam
Araca ciddi anlamda emek harcanmış,böyle mütevazi araçları çok güzel bir şekilde trafikte görünce hoşuma gidiyor özellikle yurt dışında özellikle ana vatanında ciddi anlamda emek harcayıp çok tatlı bir hale getiriyorlar.. Umarım buda onlardan daha güzel olacaktır..
Vallahi çok fazla emek var araçta emeğinize sağlık
maşallah emeğine arabayı uzun zamandır mahallede göremiyorum saklıyor musun arabayı
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Serhat çok güzel uğraşıyosun hakkaten. Maşallah. Air olayını kendin yapmana saygı duydum İlerde tecrübelerinden faydalanabilirim.
Emeğinize sağlık hocam kazasız belasız binmeniz dileğiyle
Sayglar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Teşekkür ederim emek harcanmadan olmaz bu tür araçlarda
Teşekkürler
rodaj yaptığımdan olabilir genellikle bahçede oluyor
araçların süspansiyon yapısına ve kullandığınız parçalara göre değişir fiyatı benim biraz fazla tuttu amortisör takozlarına kadar sıfır aldım
Teşekkürler Hasan her zaman biliyorsun
Teşekkürler
bi jantı hakettik dimi farklı bir jant istiyordum istediğim oldu 16" 7j 165 40 16 sonra 165 45 16 taktım lastikleri
yıkanmayı haketti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)