bronz olmalı kesinlikle
Printable View
bronz olmalı kesinlikle
Senin secimin en dogru secim bence, bende onu begendim. Kirmizi ve carbonda fotodaki bronz cig kalir direk, clubsportunki tamamlayici olur
Bencede clubsport2 Kırmızı ve Gunmetal en güzel kombinlerden bana göre
benim tercihim bronzdan yana. daha şık durur. kırmızı ve siyah tonlar oldukça mevcut zaten. jantlar arabayı bir nebze daha ortaya çıkartabilir. ama photoshopda denemek gerek :D
gunmetal bencede :)
son fotoda ki nokta atış olur.
Zaten bronz jant var üstünde bence başka renk güzel olur.
Abi her şeyi ile maşallah...Jantları şahsen clubsport2 tercih ederdim, bronza kıyasla ferah olacağını düşünüyorum.Bir de renkli bijonlarla nokta olacaktır.
gunmetal olmalı öteki türlü bence araç fazla boğulur.
bronz rengi bence arabayı kapatır, aracın rengi beyaz olsa bundan iyisi olmaz ama arac koyu renk, jant koyu renk bence iyi durmaz.:icon13:
silver rengide çok açık ve parlak aracın kendi rengi ile çok zıt olucaktır.:icon13:
gunmetal rengi bence aracın için en ideal tercıh olur.:icon_tup: tabi karar senin :)
yorumlar icin tesekkur ederim, galba ben de tercihimi clubsport2'den yana kullanacagim...
Gunmetal kank bnce tekrar maşallahh
clubsport2 (y)
alet gergin :) allah nazardan korusun ..
Masallah ugrasilmis araba farkli oluyor, los angelestami ikamet ediyorsunuz?
Merhabalar Sayın Doğayen,
Aracınızın maşallahı var.
Şahsi düşüncem, güzel bir debriyaj alıp hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz ve jant rengini değiştirmemeniz.
Ama jant değiştirmeyi düşünürseniz, Volk'un bir modeli vardı ya RPF01'e benzeyen, onu takmanızı tercih ederim.
Ayrıca bu araca debriyajınızı alırken, lütfen Mini'nize de bir debriyaj alında hızlansın aracınız :D
Las Vegas'a gidersen, 20 numaraya da benim için 50 dolar atı verin lütfen.
Öptüm kib bye
Maşallah Allah nazardan saklasın güle güle binmeyi nasip etsin.