hayvan gibi kanat takılı halini görmek için 21 sayfa okudum ya hani nerde kanat uçurmadnz mi hala
ayrıca keseye bereket maşallah
Printable View
hayvan gibi kanat takılı halini görmek için 21 sayfa okudum ya hani nerde kanat uçurmadnz mi hala
ayrıca keseye bereket maşallah
elinize sağlık 10 numara olmuş
ben de cok begendim, cok tesekkurler :)
cok tesekkur ederim :)
kanat bu hafta kargoyla turkiyeye dogru yola cikiyor, tahmini herseyiyle bitmis fotograflari ocak ayinda gelir :)
cok tesekkurler..
maşallah Doğacım her konuya girişimde bir maşallah çekiyorum
keyifli günlerde güzel güzel kullanman dileğiyle
bende vegastan 2. bölgeden 14 ve 23 kırmızı alırım :D
maşalllah allah kaza bela vermesin.
herkese selam tekrardan, bir konuda yorumunuzu almak istiyorum. fotograftaki canardlar hakkinda ne dusunuyorsunuz? cok arada kaldim. tamponun guzelligini biraz kapatiyor gibime geldi. ancak kanat ve fenderlarla guzel bir uyum icinde olacagini da dusunuyorum. sizin gorusleriniz nelerdir?
https://ra64freddy.files.wordpress.c...g?w=1000&h=666
kırmızıda bukadar kapatmaz gibi geldi bana ki genede iyi duruyor :)
Kanatları koy abi çok daha güzel olacak kırmızı da zaten kapatmaz.
bence cok hos takılabılınır
Kanatla uyumlu olacaktır fakat tampondaki fazla çıkıntı olacağı için ön ve arka çamurluk pasif kalacak gibi duruyor. Şahsi fikrim, yani sanki çamurluklar zayıf kalmış paylaştığınız fotoğrafta bana göre öyle. Çamurluk hani benim dodiklerim diyor :) benim düşüncem sadece kanat yeterli olacaktır , tekrardan maaşallah
Tampon çizgisine güzel uymuş ama bu fotodakiler çok büyük çamurlukta dodik olmadığı için orası kötü durmuş küçük olanları vardı voltexin onlar süper olur
cok tesekkurler arkadaslar yorumlar icin.. @MustafaCam @Kubilay benim aracimda fotograftaki aracin aksine on arka voltex fender olcak, o yuzden biraz da cesaret ettim canard'a.
fotograftaki aracin uzerindeki fenderlardan var bende de;
http://image.superstreetonline.com/f...ender-flare-01
Bence bu olay, sklyine r34 e ve ewo sti serkerne yakışıyo..
S2k da burnu ufak oldupu için biraz kötü durma ihrimali var, tasarlama falan yapabilirsen imac den dene denerim..
arka için uyumlu olabilird ön için pek sanmıyorum inş alternatif vardır..
çok iyi gözüküyor, kırmızıya da çok yakışır:icon_tup: