Bitmiş hali çok iyi olmuş, kazasız belasız kullanın. Pist günlerine katılmayı düşünüyor musunuz ?
Printable View
Bitmiş hali çok iyi olmuş, kazasız belasız kullanın. Pist günlerine katılmayı düşünüyor musunuz ?
Harika olmuş araba yarışı oynarken sona gelirsin bütün paketler açılır ya öyle olmuş :D Maddi manevi aşırı emek var.
Nacizane fikrim jant lastik ölçülerinden et ofset yada yükseklik ayarlarından tam anlayamadım slammed bir duruş olsa tadından yenmez :icon_tup:
http://www.shutterlit.com/wp-content..._wallpaper.jpg
function > form :)
Bide DOA keşke ZE40 olsaydı jantlar :D RE'leri bi türlü beğenemedim :(
hahaha tesekkur ederim hosbuldum :)
abi 1 haftadir falan maslak meguiarsteydi ama simdi garaja cekildi, ben de kullanamadim henuz :)
cok tesekkur ederim, sonunda bitmis halini gormek beni de cok mutlu etti :)
aynen kanka en kritiklerden biri o oldu, heycanla test etmeyi bekliyorum..
cok tesekkurler :)
tampon mesafesi yuzunden dynoya cikaramadik araci, soyle bi bos zamanda 100-200 olcmeye caliscaz ama bu kanatla biraz zor olcak sanirim :)
cok tesekkur ederim yorum icin, mf10 begendigim bir jant ancak stok s2000'e yakistiriyorum. re30'u voltex ile olan kombini hosuma gittiginden+bbk ile uyumundan oturu aldim. canlisi fotograftan gorundugunden daha guzel gozukuyor, ancak zevk renk meselesi tabiki de herkese farkli gelebilir :)
cok tesekkur ederim, sizin konunuzu da bekliyorum o zaman :)
cok tesekkurler.. dusunuyorum katilmayi, pist disinda biyerde kullanilcak gibi olmadi bi de suan.. ancak hala birkac eksigi var (debriyaj, cage, kemer vs.) onlari da halletmem lazim piste cikmadan once..
hahaha cok tesekkurler guzel yorum icin :) jantlarin genisligi 10 on arka, 275/35/18 lastikler var. o yuzden cok basamiyoruz.. ancak camurluklara bir islem daha yapilacak.. asil son halini o zaman alicak arac..
kesinlikle :)
o jantlari koysam evasive'in aracinin nerdeyse aynisi olcakti :) canlida cok guzel gozukuyor re'ler de ama :)
arkadaslar bu arada aracin son profesyonel fotograf cekimlerini yakin zamanda gerceklestirecegiz.. bir de Bugra'nin the makina'daki yeni bolum konugu da olacagiz :)
Dun gece instagramda denk gelen s2k Turkey dekilerden sonra bu ilac gibi geldi . Herseyi ile mukemmel olmus .
Doğa, Aren'in ve senin emeklerinize sağlık. Çok güzel bir s2000 yaptınız. Güle güle kullan. Standart S2000 görmekten bunalmıştım :)
Bu arada merak ettim yeni dodikler takılınca orj çamurluk ağızlarına ne gibi bir işlem uygulandı? Normalde kesilmesi lazım sanırım jant lastikten dolayı.
Abi çok teşekkür ederiz , kesmeye gerek kalmıyor aslında dışarı doğru çekiçlense de yeticek gibi ama yine de fazla basılmaya uygun değil sounçta time attack arabası oldu :D
Bu arada Mertcan ben evasive de canlı gözle ZE40 lı araçlarını da gördüm RE30 lar gerçekten çok daha iyi duruyorlar
Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözü S2k'da çok güzel hayata geçirilmiş..
Aren 350Z yaptıktan sonra nasıl çakması çıktı bunda da öyle olacak belki de.
s2k yı gören saygı duruşuna geçiyordur - yine ikas imzalı bir proje daha sonlandırılmıştır.
Maşallah.
fotograf ekliycektim de baya beceremedim, becerebilirsem yukliycem :)
[IMG]http://i448.photobucket.com/albums/q...psgrw39rdv.jpg[/IMG]
Yahu arkadaş yapmayın şöyle şeyler :) kocaman maşallah bee.. Elinize cebinize sağlık. Böle şeyleri görüp sora benimkine trip atasım geliyo :D
maşallah kazasız belasız, çok guzel oldu araba, eski bir s2000 sahibi olark imrendim :D
Tek beğendiğim Honda diyebilirim. MaşAllah allah kaza bela vermesin. Herşey yerli yerinde olmuş.
S2000 yanındaki 320D'de güzelmiş :D