Canlı canlı efsaneymişmaşallah kardeşim tekrardan
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Eyvah eyvah..yapanin edenin ugrasanin getirenin goturenin eline emegine saglik masallah cok guzel olmus..videodan sonra havuz kenarinda kesiciye girerek dolasmaya basladim![]()
![]()
Allah kaza bela vermesin kardesim kesene bereket
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
aracimin birkac guncel fotografini paylasiyim. 2 haftada 3 kez binmek kismet oldu. bidahaki gelisime umarim polisler biraz sakinlemis olurlar
![]()
doayen!
Konuyu yaklaşık 2 saattir okuyorum instagramda buldum launch videosunu ordan geldim burayaÖncelikle cidden mükemmel olmuş artik warexli siyah veya gri S2000 görmekten herkes sıkıldı sanırım sizinki ayrı bi dünya olmuş gerçekten parçaların bu kadar yakisicagini konunun başında pek düşünmedim ama cidden yıkım olmuş emeği geçen uğraşan herkese helal olsun. Yaptığınız arabalar farklı arabalar samimiyetinizide katınca cok daha güzel olduklarını düşünüyorum abicim
bagaj üstü custom bi çıta olabilir. Ha birde kendi görüşüm kaput böyle cok daha hoş duruyor. Kocaman Maşallah. Allah kaza bela vermesin
![]()
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
En guzel acisi yandan, carbon uyumunu net sekilde anlayabiliyorsunuz..
Valla kaciran debriyajiyla geyigine deneme yaptik.. Gercekten hizliymis![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
tesekkur ederim
cok tesekkurler guzel yorum icin, kaput konusunda katiliyorum, ancak bagaja voltex kanat gelicek, onu bekliyoruz o yuzden bos duruyor simdilik
adambir dev degil tabiki de
cok tesekkurler..
cok tesekkur ederim..
doayen!
Maşallah Woltex s2000'e kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.![]()
Cok cici araba olmus zevklı adammıssınız vesselam.Ustelık atmosferık hanı turboya gore cok daha az bozan chargerla devam edılmıs cok iyi.Güzel günlerde kullanın ınsallah..
DynoDynamics in Ecutuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)