bugun tekrardan evasive motorsports'a gittim. normalde kafamda voltex gt type3 kanat almak vardi, ancak orda 2. versiyonunun canli ornegini gordum ve cok hosuma gitti. fikrimi degistirip voltex gt type2 kanadi aldim. kutusu yine araba boyunda oldugu icin kutusundan cikarmak zorunda kaldim.
onumuzdeki ay jantlari da alip ikisini beraber kargolamayi dusunuyorum turkiyeye. bu iki parcanin ardindan proje bitimi icin sadece pole position koltuklar ve d2 bbk kaldi. umarim onlari da sene sonuna yetistirebilirim..
Voltex gt type2 kanat;
![]()
doayen!
çok güzel seçimler, merakla aracın üzerinde görmeyi bekliyorum
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
rpf1 güzel durur bu araçta
hayırlı olsun hazerfan
bu arada son mesaj arenin fake hesap olabilir![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
275 kanka tabisi
hahaha onu bi denicem oyle gondercem kanka
tesekkur ederim..
rpf01 diger aracimda oldugu icin bunda re30 kullanacagim, ama katiliyorum size, en sevdigim jant kendisi
sagol kral![]()
doayen!
bi guncel cekelim konuya
bugun sonunda jantlarimi teslim aldim. RE30 Clubsport II 18x10 ET29. rengi cok hosuma gitti. fotograflarda cok belli olmasa da canlida cok guzel..
bunun yaninda, zaten onumuzdeki ay koltuklari da alacagim icin, buddy club'in sagli sollu seat lowering kitini aldim.
ayni zamanda kaputun acikkenki durusu guzellestirmek icin greddy'nin carbon hood damper'ini da aldim.
projenin bitmesine cok az kaldi, onumuzdeki ay recaro pole positionlarimi ve aralik ayi icerisinde D2 BBK imi de aldiktan sonra projem tamamlaniyor.
birkac gorsel paylasiyim;
![]()
doayen!
BATIKAN
Özel Fiyatlar - Kaliteli Ürünler için Ziyaret Edin!!
Maslak Warehouse Shop
Yeni Ürün bildirimleri, Kampanyalar ve fırsatlar için
Instagram: @maslakwarehouse
BATIKAN
Özel Fiyatlar - Kaliteli Ürünler için Ziyaret Edin!!
Maslak Warehouse Shop
Yeni Ürün bildirimleri, Kampanyalar ve fırsatlar için
Instagram: @maslakwarehouse
Jantlar çok iyi görünüyor hayırlı olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)