araç daha da iyi olmaya devam ediyor, tebrikler.
bu tip projelerin güzel olması için sadece paranın değil, araç sahibinin zevk sahibi de olması gerektiğini bir kez daha gösterdin.
bu arada aklıma gelmişken satmayı düşünüyor musun![]()
bugun evasive'den koltuklarimi aldim. hem ellerinde olmadigi, hem de omuz genisliginden sigmayacagini dusundugum icin pole position almadim.
s2000imin yeni koltuklari BRIDE Zeta III Type XL. cok rahat bir koltuk, goruntusu de cok hosuma gitti.
bu arada, aldigim bukadar parcaya karsilik, kucuk de bir hediye verdiler
![]()
doayen!
bu arada projenin tamamlanmasi icin ihtiyacim olan son parcanin siparisini de verdik. D2 on 8 piston, arka 4 piston mor renk BBK, muhtemelen onumuzdeki ay turkiyede olacak. benim burdan yollayacagim parcalarinda turkiyeye varmasi tahminen aralik sonunu bulacak.. bi aksilik olmazsa DOA S2000'in bitmis halinin fotograflarini ocak ayi icerisinde paylasacagim..
doayen!
Hey yavrum heybenim TE37 ler de çıkmış resimde teaser verme olum insanlara hahahaha şaka maka ev bildiğin depo oldu , bu arada S2000 in bitmişine de ilk ben binicem vurucam kırbacı vurucam kırbacı haha
Harika olmuş Trde varex v3 oem lip coilover s2000 gına getirdi bide renkli tenteliler var
Nacizane fikrim belki günlük kullanım için zor olur ama olabildiğince ince lastik ölçüleri ve daha alçak olursa daha güzel görünecektir.
hahahaha o da arkada teaser gibisinden cikmis gercekten
cok tesekkur ederim, pm gonderdim...
tesekkurler285/30 koyacagiz muhtemelen, jantlarin genisligini kurtarabilecek olcu o gibi gozukuyor simdilik..
abi napicaz bu federallerle bilmiyorum zaten, muhtemelen s2000 hep sizin otoparkta durcak, arada gelip izleyip doncez hahaha![]()
doayen!
Emeğinize sağlık heyecanla okudum . Devamını bekliyoruz Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin![]()
Bride lar çok iyi tercih Araç çok güzel oluyo maşallahkesenize bereket
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Keyifle bastan sona tekrar okudum. Standart s2000 ler baymisti artik. Cok cok guzel olmus elinize saglik.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)