devam ediyoruzfrenler takiliyor;
kanat ve arka dodikler takildi
d2 frenler;
arka frenler;
![]()
sonrasinda jantlar uzerine takiliyor;
on fenderlar
henuz yere basarken fotografi yok. gecesini gunduzune katip supriz olarak arabayi bana yetistirmeye calisan basta can kardesim arenimo, ayn auto ekibi ver serkana binlerce kez tesekkur ederim. en kisa zamanda guncel fotograflari ekleyecegim..
doayen!
Gercek bir ITKAS klasigi
Ayn oto son tampon bukucu serkan kral ve nimotech farkiyla ortaya cikan sayisiz eserlerden biri
Kazasiz belasiz insallah
Kanka aklima yeni bisi geldi mugen hardtop da mi gelse sanki ??
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Kanka kör oldum amk spor gazetesi. Aren in biraz emeği olsaydı iyi olurdu gerci....
Kazasız belasız kullan brom, ekol oldu her kurusa değdi maşallah. Mangalı egzosla yaparız artık![]()
LSX
Ön cama Farzet ki yazarsan olacak bu iş![]()
Ekol oldu kankacım, kazasız belasız asil asil kullan![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Aslında sürpriz olucaktı , plan sen gelmeden evdekilerle konuşup arabayı sizin eve götürüp garaja çekicektim zaten döndüğünde arabayı eve girerken gör isterdim ama yine yavşak karakterin benim yorgunluğumdan ve saflığımdan oltaya gelmemle sürpriz son buldu haha ,
Amerikada sana da demiştim sen döndüğünde seni o arabaya bindiricem diye, sözümü tuttum geldiğinde artık güzel güzel binersin , buraya böyle tatlı tatlı yazmış ama o işler biraz öyle olmadı , kısaca özetliyim ( yine kısa yazamadı ) ,
Uzun zamandır muayeneye götüreceğim ama akü bitik bir gün sökersin aküyü maslak sanayiye götürürsün daha sonra yanıma da birini alarak şirketin minibüsüyle bomontiye gelir oem eksoz cat alırsın garaja gidip aküyü takıp maslak yollarını tuttuk , yükselktim oemleri taktık ama oem jant bulamadık bizdeki jantlar 10 bijon gözüküyor her neyse yok jant kimsede yok neyse gözü kararttım , perşembe sabah ilk randevuya asıldık , perşembe sabah saat 6 da uyanıp duş al vs derken 6:30 yollardayız ***** kavimler göçü oluyor saat 7 yi bekleyince ,
Sağolsun Beylikdüzünde Tolda kardeşimle buluştum oem jantlarını alıcaktım araba basık lastikçi yok abi dedi gel mimarsinanda tanıdıklar var geçeriz dedim imkanıııı yok ama hadi dedim öyle olsuntuttuk yolları, ben hayatımda çok yol gördüm Allah var yollar kötü değil Mimarsinan muayene istasyonunun , daha çok B O K gibi lanet gelsin öyle yola bir kasisler var google earth ten gözüküyo aleminyum ,
hemen orada bir tatlı eksoz emisyon pulumuzu aldık , girdik kaydımızı açtırdık sıramız geldi sonuç net kaldık hatta tek janttan da değil amansız kasis çukur sağ sinyal ampulu hakkı rahmetine kavuştu , araba dediler ruhsatta 2 sistemde 3 evde 5 arabada 15 gözüküyobenim arka fonda tabi Ankaralı Namık başladı çalmaya , iyi dedim aleminyum verin evrakları da gidiyim yaptıriyim ,
abi hadi iyisin bu gün piyango sana vurdu ne dedim bana vuran sabahın 8 küsüründe ? abi bakanlık bazı arabaları 2. kez muayene ettiriyo kaçak göçek bir şey var mı la dedim araba kaldı neyine bakıcaksınız verin atımı severim tımarınızı dedim yok sinir kat sayım an ve an yükselmekte yanımda Tolga abi sakin vs neyse aldık arabayı gittik tatlı mı tatlı bir amcamıza sağolsun istemeye istemeye bu teneke jantları taktıııı muayene istasyonu ile aralarında 1 km yok ama yanımıza bijon anahtarı da verdi basmayın sık sık kontrol edin bijonlar boşalmasın , bijonlar boşalırsa belli ki çocuğumuz olucak sistem her yerde aynı fark etmiyo demekki işin içinde bir boşalma olduğunda![]()
neyse jantlar takılırken tatlı sac 16 kar lastikli falan yani ona göregirdim yanda saçlar garip enteresan taralı içerde bilimum zubabba cukkeli şarkılar çalan aksesuarcı kardeşimizin dükkanına , kardeşim dedim bize park ampülü lazım , abi 2 türlü var ben senin dilinden anlıyorum sen ucuzunu ver ucuzu 2 lira evet dedim pahalısı 5 peki dedim muayeneden geçicez zaten ver halledelim işimizi 2 likten 5 uzattım ama abi bozuk yok sen iyisini al , yok olum dedim inat değil mi ver bana ucuzunu aleminyum
abi yok bak bu akmaz kokmaz vs cross marketi yedik kasada
gerçek bir satışcı aldım taktım hemen orda ,
jantlar da takıldı o sıra telefon trafiği muamelecilere sistemi düzelltir tekrar randevu al vs tamamız 10:30 a muayene tekaraını aldık mı yapıştırdık gittiiik 1 saat te bizi bir temiz beklettiler sırada duruyoruz araba gerçek bir drag arabası saç jantlar falan ekol 2 güne sosyal medyaya düşeriz zatenaltı tophane üstü şişhane
![]()
girdik geçtik bu seferde ama yani o 1 saat bekleyişte analar bacılar hep saygıyla anıldı![]()
çıktık tatlı amcamıza gittik eski jantlarımızı taktık yola çıktık güm çevirme , evraklar vs verdik ön plka nerde ön camda , mayeneden geldik dedim neyse amirlerine verdiler gittim arabayı bağlıyorum dedi neden beyfendi dedim beyfendi yok komserim ya da memur bey diyeksin diyo sinir kat sayım öyle bir yerde ki ya anasına sövücem ya dalıcam yani her türlü içerdeyim 30 yıllık kariyerde sicili bozmak dedim bu güne kısmetmiş a m k gazetesi , bir anda gözümde canlandı koskoca mazi arka planda Ferdi Özbeğen çalıyo , yok lan dedim dur işim gücüm var o gün bu gün değil ,
memur bey dedim aracı yeni boyattık da devamını getirmeden yaaa dedi bu yalana da hastayım yeni boyadık yaştı yemezler dedi , dedim biz tampon boyatmadık arabayı boyattıkneden dedi hobi olarak dedim ata sporu bizde araba boyamak dedim zaten beyin bir gitti geldi dalga mı geçiyosun dedi ?
Evet dedim ( diyemedim tabiki ) yoo dedim arabayı boyadık işte muayeneye geldik şimdi 3 daika falan oldu çıktık dedim faturası var mı boyanın bakıcam dedi , fatura var da elinizde muayene kağıdı var bir baksanız orada renk tespitini görüceksiniz , baktı hııı anladıım ama bağlıyorum yine de arabayı dedi daha sonra minik çaplı filmim gerçekten koptu hani biraz ya sen falan filan ama cezayı yazıyo bir yandana daha sonra arabayı bağlamama kararı aldı91 mi 92 mi ne yazdı ödersem şerefsizim ( Doğa ödiycek çünkü haha ) neyse çıktık yola arkadaş harami dereye geldik bir trafik kör oldum resmen öyle geçici falan değil baya kalıcı neyse ibb ye baktım yol kavimler göçü , hava da bir kasvetli sıcak kapalı mordor sanki aleminyum orta dünyadayım , neyse haramideredeyim açtım camı açılın lan dedim haramidereden çatapat Ahmetin yiğeniyim ben yara yara ( götüm götüm ) sağdan E6 ya bağlantı yolunca çıktııııım , baktım 4 5 çizgi var iyi dedim ben bu benzinle ikitelliye gider ordan alır devam ederim ama nerdeee bahçeşehir gişeler ve S2000 in o son 4 çizgiyi bitirmesi meşhur olduğunu sonra hatırladım
güm yandı mı benzin ışığı lan dedim yakarım bu gezegeni ön plkayı camdan aldım emniyete bir girersin güm 5 daikada mahmutbeyi geçtim hemen yakıt ikmali ve emniyetli sürüşe devam
yolda kaporta boyacı mekanik kuafor amerikan başkanı dahil herkesi aradı mdedim geliyorum bu araba bu gece biticek olay bundan ibaret bir el atın ağalar , Allah var AYN auto Ahmet Yusuf kaporta Serkan Kral boyada ilbantekinler kuaforde maslak meguiarsa (elektro saksafonda ben) hakları ödenmez araba 13:30 da girdi hummalı çalışmalar antremanlar gece saat 3:30 falandı artık uyku bastırmak değil tecavüz ediyodu bedenime arabayı yola çıkardık konuşmadık fotograf çekemedik mal olduk mal mal gittim ansiklopediden kelime aradım tarifi yok güzel iş çıkmıştı ben eve döndüm ama Ayn auto sabahladı şu an araba 1 2 saate maslak meguiarsda olucak bu yorgunluğa değdi mi , tabi ki de bu kadar olaya rağmen bir daha olsa bir daha yapar mıyım gözümü kırpmam yaparım bizim dostluğumuz araba vs değil birbirimize her olayda böyle olduğumuz için aslında ufak şeyler güzel günlerde bin Kral
Bu arada sabahki haline bakıyoruuum sac jant vs 24 saat geçmeden bakıyoruuuum , hadi ateistler bunu da açıklayın lan hadi bekliyorum , ya benim de yazasım gelmiş yine onu anladım
izzetten sonra C6 vette peşine amansız E92 M3 konusu varOğulcanın m3 bizim SND M3 derken kendimizi unuttuk be ben böyle değildim yaşarken oldum adlı parçayı da kendime armağan ediyorum ve ceza puanlarını sayın adimmnlerden 1 1 topluyorum herhalde bir 3 ay uzaklaştırırlar görüşmek üzere
![]()
Ya su arenin postlari bi kitap yapsak hizli ve ofkeli 17ye kadar senaryo hazir a m k gazetesi
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Güneş gözlüğü takarak okudum yemin ederim. Mükemmel oldu aracımız. Devamı da gelecek zaten biliyoruz planları. Maddi manevi emeğine sağlık. Aren de AYN'de çok uğraştılar onlarında emeklerine sağlık. İKAŞ projects continues ! Kazasız belasız adamım. Gel artık özledik be oğlum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)