maşallah hem dış görünüş olarak hem motor olarak cok güzel duruyor kazasız belasız sürüşler ...
Printable View
maşallah hem dış görünüş olarak hem motor olarak cok güzel duruyor kazasız belasız sürüşler ...
Yıkım olmuş söylencek söz yok sağlıklı sorunsuz roll gecelerine inşallah
mükemmel maşallah proje işte bu dedirtiyor ayrıca jant şahane maşallah..birsürü video foto bekliyoruz
tebrikler, gerçekten çok güzel olmuş
lastiğin yanakları var mı? ben göremedim de :)
Maşallah Alptuğ.
Sorunsuz bitecek az kaldı.
not: Kol ile ilgili burdan ve whatsapp dan yazan arkadaşlar, kol özel sipariş yapıldı ve elimde başka set yok. İsterseniz fiyatını veririm ödemesini yaparsınız 6-8 hafta zamanda teslim olur. Tamamen Carrillo nun yoğunluğuna bağlı bu.
dört dörtlük bir proje aracı olmuş. motoru yürüyeni görseli vs herşey harika. bitmiş halini merakla bekliyorum. maşallah Allah kaza bela vermesin
AHAHA hayırdır kol satışınamı basladın okey ben alıom hemen 5 set de get lan :D kolları ben satıom :)
brom 400 lere yeticek ön pompa ile beyinden az daha basıncını yükseltebiliyorum sanırım yeter yetmez ise hangover yapmak zornda kalabilriiz yada S3 e yapmıştık extre 2 pompa bakıceiz :D
Maşallah kesenize bereket on numara proje olmuş . Bitmiş halini merakla bekliyoruz :)
çok başarılı bir proje alptuğ inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız hem görsel hem malzeme kalitesi olarak çok iyi bir proje dr da iyi iş çıkartmış vallahi hedef oldukça yüksek en yakın zamanda süre ve dynoyu bekliyorum açıkçası
Alptug tebrikler emegi gecenlerinde eline saglik , guzel sonuclarini bekliyoruz. Jantlari cok begendim ...
Standart makina ile zor duruyoruz inşallah frenler yeterli gelir,avrupa standartlarında proje olmuş elinize sağlık keyifli turlamalar.
Maasallah alptug abi, dün canlı da gördüm jantlar, motor içi, herseyiyle muhteşem olmuş
Dolu dolu olmuş ne güzel, elinize sağlık, performans değerlerinizi bekliyoruz...
maşAllah project konusu canlandı sayenizde herşey cok guzel :)
Masallah bro
mükemmel olmus
Hem hızlı hem jantı güzel..maşallah kesenize bereket.
Tek tek teşekkurler arkadaslar yeni resimleri gece eklıcem
MAŞALLAH MAŞALLAH.Ellerinize emeklerinize sağlık.
Merak ettiğim bi konu var. Koltuklarda ısıtma var mı? Bide neden beyaz renk gri falan yok muydu? bilgilendirirseniz sevinirim