Maşallah emeğinize sağlık. Çok temiz bir iş olmuş tebrikler :Bravoo:
Printable View
Maşallah emeğinize sağlık. Çok temiz bir iş olmuş tebrikler :Bravoo:
Cok tesekkurler
çok keyiflidir,iyi günlerde ağız tadıyla binmek nasip olsun.
maşallah hakan abi :)
Adım adım süper bi proje olmuş hocam...
Maşallah Keyifle Takip Ettim Keyifle Okudum Emeğinize Sağlık Muhteşem Olmuş İyi Günlerde Kullanın Kazasız Belasız İnşallah
Eski araçların icleri daha bi kaliteli duruyor daha bi ruhu var normalde gsi pek tarzim degil ama aracinizi cok begendim gule gule kullanin.
çok sagolun dostlar
Son aldigim sure de bu sekilde. -2 eğim
http://i.hizliresim.com/4PjW54.jpg
Maşallah. Degişiklikler neler yaptiniz?
masallah en sevdıgım renk bu gsı da
94 body efsane olmuş bu renkle birlikte, maşallah kazasız belasız.
Bizdede 98 beyaz vardı bizi güldürmedi ama siz efsane yapmışsınız maşallah:)
çok sagolun dostlar
masallah. emek verılmıs nadır bır arac bendede vectra var turbolamayı dusunuyordum lakın otomatık oldugundan sanzımanada gırmek gerekıyor baya malıyet cıkıyor
Maşallah 10 numara olmus bırazda basıklık lazım tabı :)
Konuyu gec vark ettim , her ne kadar bir Mclaren f1 olmasada benimim ilkim oldugu icin ozel bir arac benim icin . Bence zamainin otesi bir aracti saygiyi ve ilgiyi hak ediyor.
Konuya rastgele denk geldim.97 gsi sahibi biri olarak heveslerime ön ayak oldunuz.Maşallah araç çok güzel görünüyor.Z20let'e dönüşüm de çok temiz yapılmış belli.Ben de yaptırmak istiyorum neler tavsiye edersiniz? size nasıl ulaşabilirim?
Yaptıracaksanız ciddi bir maliyet gerekiyor diye biliyorum. Ankarada yapılır .
sizce x20xev yi z20let/leh'e mi çevirmek yoksa satıp mk4 1.8t alıp doldurmak mı? Kendimi bazen bu gitgel de buluyorum.Sürekli kırılacak diye korkmak istemiyorum.***** herkes de z20 toplayamıyor vs vs bi sürü etken.Önerdiğiniz garaj var mı bu konuda? Maddi bir sıkıntım yok çok şükür
Özelden yazdım