ilginç.,.,
Printable View
ilginç.,.,
ikinçi Sadık vakaası gibi geldi bana
emegınıze saglık
malzemeler kalıtelı
ama ıscılık gorselık pek ıyı gelmedı bana
Bu arabanın suçu günahı neydi :)
maşallah ufak da olsa bi kadran videosu bekliyoruz
Malzemeler çok hoş. Biraz daha derli toplu bi görüntü olsaydı bence çok güzel olurdu. Gidişi zevklidir kazasız belasız kullanın.
Arkadaşı artık bu profili de unutup Yen'i profil açtığında cevap verir diye bekliyorum ben :)
Emek var maşallah diyelimde, 1.0 araç için bence gereksiz olmuş ama tabi herkesin zevki farklıdır:)
bende bu konu nereye varacak diye bekliyorum uzun zamandır.
Dostum bir kere kordonda önümden geçtin. Arabayı atmosferik falan sanıp neden bu kadar kurcalamış dedim ama motorun böyle olduğunu bilmiyordum... Güç?
şinasi sen misin ?
Tam benim kafa aracı seviyor ve gündelik hayatta rahatlıkla kullanıyorsanız biraz daha çizgisi dışına çıkarmak eğlenceli olmuştur :)))
Kaput altı kötü görünüyor, o borular falan hermetik kombi gibi, sadece motor içine oynayıp güzel bir sleeper olabilirdi
Motor nerde bilader
her taraf kablo ve çok düzensiz. bu kadar masraf sonucu ne umdunuz umduğunuzu bulabildiniz mi ?
Abi plaka ne nerde oturuyorsun ? Denk gelirse bir bakmak isterim arabaya, değişik bir proje olmuş :)
Keske hazır 1.oT upgrade setup kullansaydınız daha guvenilir olabilirdi ama yinede değişik bir proje olmuş allah kaza bela vermesin:icon_tup: