Teşekkürler
Ufak bir video
YouTube
Konu Amazing tarafından (14-11-2019 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
Maşallah güzel güç alınmış, hybridlesem mi benim z20 yi
Konu BAHADIR24 tarafından (30-01-2020 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.
maşşallah inanılmaz güç
opel tarihinin bence en yakışıklı arabası
uzaya doğru yolculuk (:
masallah cok guzel emek var,kazasız belasız üstad.
Merhaba,
Yolcu tarafında ki güneşliğin arkasında ki yanık izi duruyor mu ? (o zaman ki sevgilim, bugünkü oğlumun anası sağolsun)
Evet, ben bu arabanın eski sahibiyim.
Eski kızımı bu halde görmek beni nasıl mutlu etti anlatamam !! Ellerinize ve emeğinize sağlık !!
2009 da, İstanbul Maltepe'den bu arabayı aldığımda yapmak istediğim ve bir sürü sebepten dolayı yapamadıklarımın çok daha ötesinde efsanevi bir araba yapmışsınız. Tebrik ederim. Büyük emek...
İlk mesajınızda belirtiğiniz gibi, araç gümrük girişlidir (ben bile Fransa'dan geldiğini bilmiyordum)… Ben Mart/Nisan 2009 aldım aracı. 2013 yine Mart/Nisan civarında sattım. LPG'yi ben taktırdım (o gün keşke başıma bir şey gelseydi de taktırmasaydım).
İç aydınlatmayı beğendiniz bilmiyorum ama ben kendim yaptım. Tam istediğim gibi olmadı, daha üstünde çalışacaktım ama zaman yetmedi. (Gösterge de ki çatlak bile duruyor gördüğüm kadarıyla… çıkmasını çok aradım... çoooook.. onu çatlattığım günün ben...).
Sökülmediyse, dünyada hiç bir Bertone de olmayan bir özellik var bu arabada, onu da kendim yapıp taktım. Camları açık bırakın ve anahtardan kapatırken 2 kere basın, camlar otomatik kapanacak. (ya 2 kere ya uzun basmanız gerekir… şimdi tam hatırlayamadım… eee 7 sene oldu… )
Bu arabada çok anım var, iyi ve kötü. Bu araba benim düğün arabam oldu. Sattığımda (satmak zorunda kaldım) eşim 2 gün ağladı (gerçekten).
Geçenlerde bir arkadaşa modeli göstermek için bir Google aramasında resimleri çıktı karşıma ve sadece bu yorumu yapabilmek içi bu siteye üye oldum. Ama artık bu topik'i takip edeceğim.
Hayırlı, mutlu, mesut, kazasız, belasız, sağlıklı ve sıkıntısız günlerde kullanmaya nasip olsun inşallah.
Dip Not: Eğer bir gün satmaya karar verirseniz (çoook uzun yıllar sonra bile olsa) haber verirseniz çok mutlu olurum
Konu DenizUA tarafından (07-02-2020 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.
Merhabalar inanin guneslige bakmadim bile yarin bakacagim
İc aydinlatmalar gayet guzel
Camlari kapatmayi anahtar ile cok yaptim ama kumanda ile hic denemedim deneyecegim
Sizin bunlari yazmaniz beni cok mutlu etti, aracta okadar cok emegim varki ne yazmaya kelimeler yeter nede burada paylasmaya elimden geldikce ufak tefek paylasimlar yapiyorum ozelden cep telefonumu atiyorum
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
çok beğendiğim bir araba konuyuda zevkle okudum, güle güle kullanın harika bir araç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)