Kolay gelsin. Sonucu 4 gözle bekliyorum.
Printable View
Kolay gelsin. Sonucu 4 gözle bekliyorum.
"saplama namina alinmadik sey birakmadım"
asdkjfhasjkdfh :D :D :D
masallah ozgun valla cok guzel ılerlıyor keyıfınden bellı cok moral bozucan :)
araç alışılmışın dışında jantlarda alışılmış dışı olsaydı bence :) masallah..
forumda daha önce hiç talon görmemiştim ilk olucak sanırım. Çok büyük emek var allah kolaylık versin takipteyim :)
Özgün maşallah kesene bereket. Çok başarılı olacağı kesin.
Vuracak kırbacı vuracak kırbacı :D
harika oluyor ellerinize sağlık kesene bereket özgün
Hocam maaşallah çok güzel ve özel bir proje olacak... Başarılar inşallah herşey güzel olur ve emeğinizin karşılığını alırsınız...
Maşallah Büyük Emek Güzel İşler. Başarılar.
Kış uykusundamıyız :)
Başarılı bir proje olacağını düşünmüyorum . Sırtınızda bu kadar yük varken zor gibi gözüküyor. Allah yardımcınız olsun ...
brom çok güzel, hele kasa aşık ediyor adamı, turbo böyle boyun fıtığı çıkartırcasına gelsin lütfen :) ağzının tadı hep Antep baklavası ve Hatay künefesi gibi.
ya arkadas sen insanların basına belamısın ? hayır belayım diyorsan rengini belli et de biri salça olsun sana artık.sanane inanların projesinden , turbo s2000 ninden iyimi kötümü olacagından bütün forumu kendinden tiksindirdin
Allah rızası için insan iki çift olumlu cümle kurar iç ferahlatır,hep bi olumsuzluk hep yok bu olmaz bu kaka bu *** yeter artık
Doktor bey diyeceksiniz :D
Maşallah maşallah :)
bitmedi mi hala ?
araba yapan için dünyanın en uyuz sorusu amk :D kolay gele :)
o rengi seçerken kaç kişiye sorduk bee :D Maşallah abicim çıktığı gün ben görücem o burger kingleri :D
Amcanın fişini kim çektiyse allah dert tasa göstermesin
Forum bir beladan kurtuldu çok şükür
Proje yapmayı legodan kumdan kale yapmak sananlar var hala ya neyse
Başarılar başganım sen işini bilirsin
cok zalim olacak artık kımse boşa araba yapmasın üstad kesene bereket
Sizin ne kadar yardımsever biri olduğunuzu bildiğim için söyledim . Bu kadar kişi yazılım yapmanızı beklerken sizin bu kişileri aylarca bekletip bu işe ağırlık vereceğinizi dusunmedigimden , keza bu konuda en büyük ornek benim sizden arabama yazi lim yapmanız için en az 6 ay beklemistim genede sıra gelmemişti .
olay şuki sizin arabanıza yazılım yapmak istemediğimi söyledim :) özel bir hayatım var ve hayatımda ne yaptığımda kimseyi ilgilendirmez bittiği zaman yada ilerlediği zaaman görebilriz zmana ayırıyorumki ilerlemiş değilmi ? sizin fordunuz neoldu neden sattınız benden cok zamanınız vardı sizde yapsaydınız :) iyi dilkeler için teşekkür ederim iyi günler dilerim :)
ayrıyetten suan Burda bişiyler paylasşıp yazıyorsak emin olunki zaman ayırdığımdandır :)
Brom
Oncelikle wllerine saglik kesene bol bereketler ve sabirlar versin
Eminimki cok guzel olucak guzel gucler cikacak
Birseye ihtiyacin olursa alo de yeter
Kal saglicakla
Talon en sevdiğim araçlardan biri
Emeğinize sağlık, kesenize bereket
Allah içinize sindirsin özgün yapılmayanı yapmak her zaman ilgi çekmiştir . Foto bekliyoruz :)
Maşallah çok sıkı ilerliyor proje umarım gönlünüze göre olur proje profosyonel ellerde
100-200 süresinin 3saniyeler civarında olabileceğini düşünmek bile heyecan verici emeklerine sağlık tr yi Motec ile tanıştıran adam :D
Projeye kocaman maşallah .
Şuan ne durumda acaba müsait zamanda güncellemeniz dileğiyle
Masallah Doktor , guzel proje .Civic piyasasindan sonar bunlarin piyasayi attiracan ? Simdiden 2-3 tane alalim bari bu arac bitip piyasaya ciktiktan sonra bizde koseyi doneriz :) Kazasiz belasiz bro.
maşallah güzel proje güle güle gazlayın 100-200 süresi 3sn altında bir araç olması için hiç patiye kalmayacak gibi bir şey tek dişlide cevirecek şanzımanı çok merak ettim bu arada araç sahibi Özgün mü golf 7 yede böyle bir şey girmeni istedim bekledim büyük ihtimal tad vermez diye yapmadın doktor parmağını attığın her şey çok güzel
karbonlar nerde kaldııııı