nerde gördün onu sorması ayıp merak ettim :)
Printable View
nerde gördün onu sorması ayıp merak ettim :)
Hazirla abi hazirla haftaya ordayiz Allah izin verirse :)
Emme siyah gayet guzel olmus bu arada.
vayyy masallahı var yaa...
Maşallah çok güzel temiz işçilik. Hayırlısı olsun.
tebrikler mustafacım. Bitsin gönderelim fotoları almanlara amerikalılara ingilizlere
içmekanın detaylı fotoları varmı?
Maşallah çok güzel :)
http://media.global.tilllate.com/eve..._glrx5x5n.jpeg
maşallah sonucunu merakla bekliyoruz
merak ettim motor kapağı boyamı? yoksa kaplamamı?
maşşallah nzr değmesin güzel proje..
motor kapağı kaplama
araç genel anlamda bitti sayılır ama mustafanın taşınma işleri ve diğer müşteri projeleri yüzünden askıda şuanda
maşallah sıkı bir alman gelio emeğinize sağlık
araç ne durumda ilerleme varmı iş yogunlugunda ?
Güzel işcilik olmuş tebrikler , motor kapağı kaplaması hakkında bilgi alabilirmiyiz yaptırmak istersek önerebileceğiniz yardımcı olabileceğiniz biyer varmıdır
fena hort olucak ama noldu araç :D
evet konu hortlayacak ama araç noldu şu an ne durumda.
ve Mustafa abi böyle işlerde pek sorulmaz ama bende böyle bir proje düşündüğüm için sormak istedim araca ne kadar masraf gitti ve tam olarak yapılan işlemler neler? Bir bilgi verirsen sevinirim.. Teşekkürler..
bu araba o arabamı bilmem yürüyodu izmirde bi tane siyah wr6 lı
bi hortda benden gelsin :) ne durumda araç
o değilde nooldu ?? :D
Hort diyelim. :D
konu hortlamış araba tamam geziyordu fakan yag pompası sorunu ve fren sorunu başladı yağ pomapmızda yüksek basınç vardı tahliye sibobu bozulmus yenısını baya bı aradık bulamayınca almanya sipariş devam 360mm audi frenlerimiz de su koyuverdi şimdi yenısını alacagız başkada bişey yok sıkıntı olarak son güncel fotolarını yakında atarım
Merhaba güle güle kullanın bende bir Golf 2 satın alıyorum bu hafta benimde kafamda proje 1.8 T swaplamak merak ettiğim husus ruhsata işletebiliyormuyuz motoru ?
mustafa abi güncel fofto bekleniyor birde F100 ne durumda