maşallah abi b*kunu çıkartmışsın![]()
Bir oda malzeme hep fotoğraflardan gördük biriktirdik olmasaydı belki aklımda kalırdı. İnşallah sorunsuz iyigünlerde kullanırsınız.
Uzun süren bir parça tedarik aşamasından ve pandeminin ekonomik etkilerinden dolayı proje çok uzadı ama sonunda artık finale geldik.
En son gelen orjinal parçalardan sonra aracı RAMCARS Ramazan'a teslim ettim. İlk etapta kendim sökebildiğim parçaları söktüm. Boyama işlemi sırasında boya tozu gelmemesi önemliydi. Ki zaten izolasyon da yapılacağı için iç trimleri, koltukları vs sökmek daha mantıklı olacaktı.
RAMCARS'da aracın diğer sökülmesi gereken kaporta ve iç trim parçaları sökülecek. Sonrasında Şeref kardeşimizin dükkanında aracın motoru tesisat dahil komple sökülecek. Motor içini de aracın dış rengiyle aynı yapacağız. Bir sonraki aşama ile alakalı yine fotoğraflar atacağım buraya.
Takip eden, destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.
![]()
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Hayal projelerimden biri full orjinal EK9 yapmak. Böyle düzgün güzel yapılan bir proje görmek çok güzel. Cebinize ellerinize emeğinize sağlık![]()
Volvo S60 / Volvo C30 / Mercedes - Benz Citan
honda aşkım depreştimaşallah çok güzel insanın arabasına bazı şeyleri kendi yapabilmesi onun zevki, tarif edilemez
PROSTOCK GARAGE
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)