Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ah shit, here we go again!
hemmen başlıyorum. Çünkü bugün mutlu günüm.
Son gönderiden devam edecek olursak,
Bi dal akü kutusu aldım, yer bulmaya koyuldum.
Japandan marşpiyellerin sadece büyük kısımları gelmişti...
kapının ön tarafına gelecek ufak ekleri hiçbiyerde bulamadım..
kendimce saatlerce günlerce gitgeller yaşayarock,
Ortaaam yunuscuğumun arabadan küçük marşpiyel eklerini söktüm sessizce ve;
Kayseri ziyaretinde yanıma götürüp kopyaladım
Kopya ardından boyadım araca hazır hale getirdim
Hemmen ordan ayrılıp;
Emu black e geçtiğim için bir dal DBW kelebek almıştım. Onu sürecek pedalda bu. VW Polo elektronik gaz pedalı.
Şimdilik dursun ilerde detaylı fotosu çıkar.
Aldığım akü kutusunun tesisatını yapmaya koyuldum, bitirdim. Kapağına bi acil durum şalteri koydum. Nolur noolmaz insanlık hali, Allah korusun elektrikten yanacak olursak,
şalterden elektriği kesebileyim diye. İlerde bitmiş halinin de fotosu gelir.
Kayseriden aracın boyasını yeniden yaptırdım. Boyam kalmamıştı. Ankaraya döner dönmez tamponu söktüm, plastik astarını attım.
bu da mavişimizin tamponsuz hali.
boyalarını attım, vernikleyip geri takacağım.
gün bilmem kaç. Açılır arka pandizotumuzun(sanırım adı pandizot) ayakları yoktu. Bi dal ayak ve ayağın oturacağı klipsi çizdim
3d printer a koydum ve baskıya verdim. Çıkan ürün birebir
Normalde flanş sevmem ama mecbur kaldım. Yeni taktığım fren kaliperleri maalesef jant göbeğine sürtüyordu. 0.5 mm flanş takmak zorunda kaldım.
Tamponumuzun braketlerini, klipslerini boyadan sonra montajlayıp
Evet montajlayıp;
Tamponumuzu mavişime taktım.
Vee mavişimiz sona geldi
önden
yandan
Kaput açık diğer yandan.. Bundan sonra olursa 3 5 yazılımdır +5hp sticker yapıştırmadır devam eder.
Mesela önünü alamayıp bi takım lastik aldım.
Lastikten sonra rot balans sonraaaa...
Doğumhanedeyiz....
Şu son foto beni bitirdi ya elinize emeğinize sağlık çok güzel oldu
hayatımız çalındı gençligimiz çalındi gelecegimiz çalındı hayallerimiz çalındı bilgileri çalmışlar çokmu kemancıı
Maşallah, öyle güzel detaylı işler yapıyorsunuz ki, insanın S13 ilanı bakası geliyor. Sonra da 3D baskı, fiber, boya işlerini kendim yapamayacağımı fark edince malesef yine frene basıyorum.
maşallah elinize emeğinize sağlık son foto muhteşem fabrikadan çıkarken bile bu kdr güzel değildir eminim
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
konu ile alakalı her bir paylaşımınızı keyifle izliyordum uzun uzun emek verdiniz elinize sağlık muazzam olmuş güle güle binin kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)