bloğuda rektefiyeciye gönderip testini yapıp yıkayıp temizlettikten sonra kaput içindeki tüm metal aksamları söküp kumlatıp elektrostatik boyatmaya gönderdim,
sonrasında sıra geldi balans almaya, bunun için kuyumcu terazisi alıp 6 kol ve pistonların ağırlıklarını eşitledik,
buraya kadar herşey rutin giderken, Türkiye topraklarında hemde Angarada RB28 stroker kit elinde olan bir abimiz olduğunu öğrendim, kendisini tanıyanlar çoktur GTR32 sahibi Turan Sezgin abimiz, sağolsun telefonda konuştuk öğlen yemek yedik ve sonrasında Spool İmports marka kol piston sekman ve kranktan oluşan RB28 kiti ve Fullrace marka egzost manifoldu için hayırlı olsun dedik.
Spool İmports markası içinde bir parantez açmak istiyorum, bu firma özellikle Nissan motorları üzerine arge yapan Avusturalya menşei bir firma, zaten Nissan için aftermarket üreten ülkelerin başında Avusturalya geliyor, Spool İmports piston kollarını ve krankı kendi imal ediyor pistonları ise kendi ölçülerinde CP firmasına ürettiriyor, incelemek isteyenler için linkini aşağıya bırakıyorum
Spool RB26 - RB28 Stroker Kit with Custom CP Pistons
Fullrace içinde diyecek bişey yok zaten abimiz dile gelir kendi konuşur nerdeyse, şu duruşa bakarmısınız...
![]()