Yok artık labıravnjeyms
Printable View
Yok artık labıravnjeyms
niye olmasın :)
ahahah yapmayın böle siz kardeşsiniz :)
nie ole diosunuz ben mustinin arabayı surdum driftte ondan sora M3 almaya karar verdim =)=)=)
yok yok saka bi yana mustinin araba turkiyedeki en ii sx bence
(cunku trde sadece 2 sx kullandım =)))))
Musanın arabası şu an bizde.Yapılacak işleri var.Yeni fotoları eklerim yarın.Yanmış olarak görürseniz şaşırmayın ama arabayı.
Kasko var di mi Musa ?
yok kasko tek kaskom sensın canım benım
MUSTAFA TURKİYEDEKİ EN İYİ PARCACI ARKADAŞLAR NE İSTERSENİZ EN İYİSİNİ EN UYGUN FİYATA BULUR GETİRİR HEMDE EN HIZLI ZAMANDA HERKES ARABASINA BISEYLER ALSIN BAKIN BANA GOZUM KAPALI VERDIM ARABAMI 1 HAFTA YOKUM AMA ARABAM EMIN ELLERDE
(kanka su yanma işini diorm olmaz dimi yanıcaksada parlamaktan yansın puhahahahahaha anladın sen=))
bu arada cıddı fotoları gecıktırme bende projemı 1 hafta burdan takıp edıcem soora basının etını yerım naaptınız dıe telefon faturasınıda sana yollarım dırek =)
güzel proje doğru seçim kanımca ;) m3 bence bu iş için en iyilerden biri ;)
yakıcam dio napalım reklam soktum araya biraz =)
yok yaa yaparmıım oda bızım drıft arabamız
Maşallah..Emeğinize sağlık..Umarım beklediğiniz gibi bir araca sahip olursunuz :)
saolasın kardeş calışıorz işte buyuk umutlarla cıktık yola buyuk proje cıkarmaya calışıyoruz
Proje müthiş,el freninin yeri biraz uzak diilmi,rahat oluyomu
rahat rahat benım boy uzun bilerek oraya koyduk ;)
Maşallah... Türkiye'de böyle şeylerin yapılıyor olmasını görmek ciddi anlamda gurur veriyor. En az kendi aracıma uygulanmış kadar sevindim :) Drift diyince Japonlar geliyordu akla bakalım Alman safkanı işin içine girince sonuç nasıl oluyor...
cok mukemmel proje sonucu gayet keyifli olcak ellerinize sağlık emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız umarım.
saolun arkadaslar ilginiz bizi gururlandırıyor
Maşallahı var aracın
Gelişmeleri merakla bekliyoruz:)
kazasız belasız...