teşekkür ederim ilginize, tamponum da elime ulaştı komple kaporta revizyonu olana kadar deneme yanilma usuluyle parcalari deneyecegim. Tuslarin icine smd sidirabildim ancak tusları tekrar acip anlattiginiz sekilde denemek istiyorum aklima gelmemisti
teşekkür ederim ilginize, tamponum da elime ulaştı komple kaporta revizyonu olana kadar deneme yanilma usuluyle parcalari deneyecegim. Tuslarin icine smd sidirabildim ancak tusları tekrar acip anlattiginiz sekilde denemek istiyorum aklima gelmemisti
1983 FIAT 131 Panorama Stradale
Cok tesekkuur ederim iyi dilekleriniz icin aslinda Dalyan su anda konudaki son halinden epey farklı gorunuyor ancak cok yogun calistigim icin güncellemeleri paylasamiyorum kurumsal hayata gecmek ikimizi de yordu
en kısa surede yeni fotograflarla donuyoruz
Maşallah, daha bol fotoğraf, video isteriz![]()
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Dalyanin aydinlatma grubundan memnun olmadigim icin revizyona basladim. Far icleri paslanmis onlari kazindi ve krom efektli boya ile boyandi fazla dayanikli olmayacagini biliyorum ancak yine gunu kurtarmak icin yapildi. Far taslari 80lerden kalma oldugu icin revize etmenin yollarini ariyorum far camlari bile PAKO imali.
Panjuru beyaza boyayip denedim aslinda bekledigimden guzel durdu diyebilirim lakin yine Pako tamponlara ihtiyacimiz var koruklu tamponlar ile cok guzel bir kombinasyon olmadi.
Arka plakalik ve aydinlatma grubunu da Face gruplari saolsun bulup aldim biraz bakima ihtiyaci vardi kablo ve duylarini yeniledim plasitk kaynagi gereken yerleri onarildi eksik olan plaka lambasi cami da garajda buldugum bir stoptan parca kullanmak suretiyle yenilendi cok iyi olmadi ancak dedigim gibi tum bu parcalar asil revizyon zamanina kadar gorsel ve islevsel olarak kullanmak amacli, revizyon sirasinda orjinal parcalari daha hassas ve aslina uygun olarak yenilemeyi planliyorum.
Yurt disindaki arkadasim vasitasiyla elime ulasan tek SIEM marka arka stop da Dalyanin uzerinde yerini aldi.
Sira ic aydinlatmalara geldi önceki sahibi tarafindan yenilenen tavan dosemesine kiyip da tavan lambasi takmak istemiyordum ancak etiketcilerden gordugum ve tasarimini begendigim Ford tavan lambasini da orjinal yerlerine monte ettim vida delikleri dahi kusursuz sekilde uyum sagladi, ayrica bu tavan lambasi ileride yapmayi planlaigim bir ekstra icin zemin hazirlamis oldu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dalyani alali 1 yili gecmisken muayene zamani geldi ramazan bayrami hemen oncesinde muayeneden gecip bayram yolculuguna ciktik 4 kisilik cekirdek aile ve bol bol esyasini rahatca kabul eden 131 Kartal tasariminin uzerinden 50 yil gecmesine ragmen gunumuzun yük ve yolcu tasima kapasitesini karsiliyor, ancak belli ki ticari veya yüklü durumlar icin tasarlanan arka suspansiyon sistemi 4 kapili kardesleri gibi degil agirlik altinda daha konforlu hale geliyor en arkada agirlik oldugunda keyfinin yerine geldigini hissedebiliyorsunuz. yakit tuketimi olarak zor durumda birakmiyor motorun daha yakin zamanda yapildigini dusunursek ortalama 8lt yakit tuketimi bu yastaki arac icin gayet makul.
131 Kullanicisi diger arkadaslarla tanismak otomobil buluslarina katilmak ilk defa tecrube ettigim birseydi bilgi alisverisi, eglence ve daha nicesi sayesinde yeni seyler ogreniyorum proje icin farkli bakis acilari kazanmis oldum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)