Maşallah abi eline sağlık, çok güzel ilerliyor.
Araba keşke makyajlı olsaymış dedim ama çok düşeşe gelmiş anlaşılan.
Montajlanacak ses sistemimiz
https://youtube.com/shorts/uXcwAW4x6...Dm_JhWpmpj0hR9
Maşallah abi elinize emeğinize sağlık çok güzel ilerliyor. Renk tercihi nokta atışı olmuş sonucu merakla bekliyorum 😊
Tşkler.. typer direksiyon arıyorum denk gelen varsa yazsın
hocam malesef kara düzen şimdilik5 kanal audison.. 3 yol pasif focal.. 12'' sub la devam.. piyasa malı multimedya denicem iyi sonuç vermicek pek ama ekransız da olmuyor bu zamanda.. ilerde alabilirsem Kenwood DMX9720XDS var aklımda
focal driver + A-pillar hareketiyle kaliteyi otomatikman garantilemissin. kara duzen olmaz... guzel olur.
illa DSP olmasina gerek yok, biliyosun.
piyasa mali HU alma, daha alirken kaybedicen. muhakkak Kenwood/Alpine/Pioneer.
DMX9720XDS'i US pazarinda bulamadim, Avustralya'da cikti? yanliz gayet guzel alet & internal DSP'si var. time alignment yaptirirsin, it gibi calar.
5V preout var, hatirlarsan bana E90 icin sormustun, AudioControl line driver onermistim. DMX'i alirsan gerek yok.
Konu phantom tarafından (Bugün Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.
Konuyu baştan sona okudum.Maşallah emeklerinize sağlık kesenize bereket
Bu kadar kaliteli sistem koyup dsp studio da müzik dinlemek isterdim.Bu kombini multimedia ile berbat etmeyin bi carrozzeria ya da pioneer ile taçlandırın derim.
Yalıtım kısmında ne kullandınız? Çok fazla fotoğraf göremedim
Tşkler..
Benim kulaklarda artık 20 li yaşlardaki gibi değil frekans açısından malesef
pioneer ım var eski aracımda samsung tablet kullanıp bluetooth la pioneer a bağlanıyordum.. şu kenwood multimedyayı alırsam hayallerim tamamlanır
yalıtım olarak Noiseoff ve üstüne bu adetaşın kendinden yapışkanlı klasik ürünü var 7-9mm onu kullanıyoruz.. bütçemize uygun bunları kullandık..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)