güzel proje elinize saglık
Printable View
güzel proje elinize saglık
çok teşekkür ederim arkadaşlar ii dilekleriniz için ilk video geldi :D
yaz bitiyor araç bitmedi mi mengü :)
güzel proje umarım emeğinizin karşılığını alırsınız :)
ankaraya sanayiye gediğimde arabanızı gördüm gerçekten baya emek harcanmış işşallah hayırlısı olur
teşekkürler arkadaşlar taşındığım için daha internet alamadım ewe bide hatun laptopu alıp anasının yanına gitti bende dımdızlak kaldım resim video felan ekliyemiyorum şimdi rodaja başladım iyi kötü tüm yorumlarınız için başta mete abi olmak üzere kaynakçı tarık ustaya emre combosuna çok teşekkürederim herkese kazasız belasız sürüşler
hadi bakalim hayirlisi olsun...
gecen gittim overboost a , boncuk gibi bi motoru var masallah ;)
gayet guzel sonlanan bi proje daha :)
ooh ohh suyundan da maaşallah :)
beyaz 205 jantlarıda güzel olmuş onuda söliyim :)
teşekkürler arkadaşlar darısı tüm üyelerin başına ama birtek şey sölemek istiyorum ikinci arabanız yoksa sakın böle bir işe başlamayın
yokmu video resim tarzı bişeyler :)
Meraklı takip ediyorum, ustanın orada bakıyorum, maşallah hergün biyerleri ile uğraşıyorsun ama merakım şu ne zaman bitecek bu araç ve yürüdüğünü göreceğiz... İlk marşını duyduk sıra videolara gelmedi mi ?
bana teşekkür yokmu bnde bi kere debriyaja bastım hafif mi diye :D:D:D:D
eski bir vts sahibi olarak merakla bekliyorum.
kazasız belasız gazlarsın inşallah.
Merhaba aracınızı güle güle kullanın ben iki sormak istiyorum;
1. İlk setupda stok piston ve kol kullandım diye yazmışsınız ancak resimlerde görünen pistonlar çukur gibi duruyor VTS'in orijinal pistonları çukurmudur benim gözüm mü yanılıyor.
2. 11 PSIg basınçla 340Nm tork bana biraz fazla gibi geldi orijinali 145Nm tork üreten ve 10,7:1 CR oranli bir arabaya 11 PSIg bastığınızda ki bu 0,66BARg eder, teorik olarak 240Nm çıkması gerekirdi daha önceden arabanıza kam mili değişimi gibi bir modifikasyon yaptırdınız mı?