maşallah, güzel proje. bahardaki draglarda görürürz inşallah.
Printable View
maşallah, güzel proje. bahardaki draglarda görürürz inşallah.
Maşallah.Güzel bir Alet Çıkacağa Benziyor emeklerinize sağlık.Sorunsuz bir şekilde binmeniz dileğiyle
direk turbo yapın moruk atmosferik 31 ugraşmaya gerek yok
başarılar projede inşallah istediginiz gibi olur
Hayrılı olsun eg vti vardı tr plakalı mavi, araca başka gözle bakıyorduk,
orada varlık olunca k swap yapıyor demek insan :)
Çok güzel olmuş, dolu N/A çok daha zevkli olacaktır bence.
fuat bnmı yanlıs gordum bı sarı daha eg mı var yoksa bu sarı eg o sarı eg mı ???
:D n/a olarak binmeyi düşünüyorum..bu araba benim sadece benzin alıp günlük okula sağa sola kullanacağım bişey olması lazım..hani turbo yla da olmaz deil;bir Peakboost bolt on kafamdan geçiyor arada..şeytan dürtüklüyor ama ister n.a ister turbo olsun motor u açmayı düşünmüyorum.. henüz 27.bin km de 2006 dc5 type r dan söktüm.. umarım uzunzman kazasız belasız kullanırım :D ..
Haftasonu ifadesi alınacak klasman arabalar çokda buralarda.. klasman üstüne çkarsak yarışacak adam bulamayız :D .... Ha klasman dışı üst noktalara da değinecek turbo projem var biraz daha ilerlesin sizlerle paylaşacağım.
Yanlış anlamayın da burası da TR den fazla farklı değil her önüne gelen de Kswap yapmıyor .. b swap ypan bile az.. hatta benim EG civic ilk EGK20 ..bundan önce sadece 2 tane EK kswap vardı.. Ha Rum kesimi bizden ilerde olmasına rağmen daha çok B serisi üzerine çalışıyorlar.. orda da benim bildiğim 1 kaç tane kswap var ama 3 ü geçmez. Demek istediğim imkan var ama kullanmak için bilmek ve işin içinde olmak lazım..
Bu arada çok teşekkür ederim.. her isteyene nasip olur inşallah.
maşallah kolay gelsin
kolay gelsin fuatım.. birdahaki gelişimde arka koltuklarını alıcam o eg nin :))
Çok iyi maşallah...
mo0ruk benim motoruda ben 12bin mildeki dc5 ten söktürmüştüm 2005 model di oda
bende makinayı açtırmaya kıyamıyorum oem yeterli zaten yüksek güçlere dayanıyor
bence peakboost güsel secim GT30 lu bir kit ile 4000 whp günlük 4 yıldır arabasını kullanan var USA de
tam senlik okula gidip gelmelik hemde gidip gelirken super sporlarla gazlamalık olur:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
fuatcım maşallah kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim ;)