Printable View
Alıntı: GökhanAk Nickli Üyeden Alıntı egk20 çok iyi yaa hakkaten maşallah :) yalnız b20 eg deki emiş sesine bittim resmen yaa aynen moruk b20 nin masallahı var :icon_tup: elinize sağlık güze lvideo olmus
Alıntı: GökhanAk Nickli Üyeden Alıntı egk20 çok iyi yaa hakkaten maşallah :) yalnız b20 eg deki emiş sesine bittim resmen yaa teskr ederim .. B20 de stage3 egzantrikler var .. baya bir devir donuyor.. YIrtınma sesi mükemmel...
Pist 400mt olsaymış keşke
Alıntı: chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Pist 400mt olsaymış keşke kıbrısada mı gider kadir abi :D :D :D ahahaha :D
Alıntı: chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Pist 400mt olsaymış keşke bizim de temennimiz o yönde .. bu pistteki ilk yarıştı .. durma alanı çok fazlaydı .. bu sefere biraz daha uzatp 400metre yapacakları sözünü aldık ..
Alıntı: bullet07 Nickli Üyeden Alıntı kıbrısada mı gider kadir abi :D :D :D ahahaha :D yok laa :) Ama draga gitmek zevkli olur yarış ayaana kaçarız evden :D Alıntı: DC2-R Nickli Üyeden Alıntı bizim de temennimiz o yönde .. bu pistteki ilk yarıştı .. durma alanı çok fazlaydı .. bu sefere biraz daha uzatp 400metre yapacakları sözünü aldık .. Bizim sürelerle kıyas ederdik az çok :)
Alıntı: chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı yok laa :) Ama draga gitmek zevkli olur yarış ayaana kaçarız evden :D Bizim sürelerle kıyas ederdik az çok :) sen firarın peşindesin anladım ben :D :D
Alıntı: chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı yok laa :) Ama draga gitmek zevkli olur yarış ayaana kaçarız evden :D Bizim sürelerle kıyas ederdik az çok :) ederdik de .. pist rum kesiminde :) olmadi biz gelicez ankaraya ..
Video ekledik .. BORKED