User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
110 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: B16 N/A Delsol

  1. #1
    EOG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2013
    Yaş
    40
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    96
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    B16 N/A Delsol

    Herkese merhaba,

    Yaklaşık 2 sene önce, yakın arkadaşımın SC EG D16 sı ile uğraşırken ikinci bir araç ihtiyacının doğması ile mevcut aracı almış bulunduk. 2007’de beri hondalarla ilgilenmiş biri olarak, düzgün şasesi, temiz boyası, kazasızlığı, yürürü ve ekstraları ile hep ilgimi çeken AC Delsol artık bizdeydi. Ailede başka bir delsol daha bulunduğu için yabancısı olduğumuz bir araç değildi.

    Kaporta parçaları ve iç mekan trimleri zor bulunan bir araç olmasına karşın trafikte ender rastlananması ve targa olması tercihimizde bize yol gösterdi. Olası bir kaza durumunda toplaması çok zor olacağından ’93 model olmasına rağmen aldığım ilk günden beri kaskolu olarak kullanmaktayım.

    Öncelikli amacım, orjinaline sadık kalarak görsel eksikliklerini tamamlayıp gerekli mekanik parçaları yenileyerek, günlük kullanıma uygun, modern görünümlü, uzun vadede 2. araç olarak kullanılabilecek keyifli bir makine yapmaktı. Fakat titizliğim ve aracın potansiyeli sebebiyle zaman geçtikçe daha da detaylandırıp motora da müdahalede bulunduk ve aracı buraya kadar geliştirmeye çalıştık.

    Aks, şanzıman ve diğer yürüyenleri stok olarak kullanıp aşırıya kaçmak istememekten ve günlük kullanıma uygunluk açısından aşırı besleme tercih edilmedi.

    Atmosferik karakterden kopmamak adına, SC uygulaması yapılabilirdi ama sıkıştırma düşürmezsek ya pompa benzininden vazgeçecektik ya methanol enjekte edecektik ya da basınç açamayacaktık. Her üç seçeneğide istemiyordum. Sıkıştırma düşürme durumunda ise olası bir durumda OEM’e dönmek zorlaşacaktı ve proje maliyeti artacaktı. 1100 Kg civarı bir ağırlıkta 200 Hp ye yaklaşırsak, güç/ağırlık oranı ile bizi tatmin eder diyerekten projeye başladık.

    Aracın alındığı günden bu zamana kadar, her noktada emeği olan sevgili arkadaşlarım ylcn kullanıcı adlı Yalçın’ın ve fdoganb kullanıcı aldı Doğan’ın emekleri olmasa bu noktaya gelmemiz imkansızdı. Bir gün aracı satacak olursam mutlaka kendilerinden desdur almam gerekecek

    Aldığım zaman araçta olan başlıca ekstralar ve güncellemeler,

    - EP3 Makyajlı TypeR koltuklar,
    - S2000 direksiyon,
    - Ön – Arka delikli Stoptech fren diskleri ve EBC Green Stuff balatalar,
    - Yenilenmiş tavan yan ve ön fitilleri,
    - 81 mm B16B Pistonlar,
    - Supertech 0.50 mm oversize subaplar,
    - Skunk2 65 mm gaz kelebeği,
    - Exedy stage 1 baskı balata seti,
    - Aliminyum CAI ve HKS mantar filtre,
    - Samco silicon hortumlar,
    - NGK Iridium buji ve buji kabloları,

    Güncel listeyi aşağıda toplu halde belirteceğim, sözü daha fazla uzatmadan aracın alındığı ilk günden birkaç foto ile başlayalım.





    Muayene için OEM yaylı ve 15’ TE37 li hali ile pek hoş durmuyor.





    Bir kaç gün sonra 16’ Enkei RPF1 jantlar ve Pirelli Pzero 195/45/16 lastikler ve 3.5 cm koni yaylar yerini aldı. Arkası hafif olduğu için istediğim kadar düşmedi, ilerleyen zamanda arkalarda ufak bir işlem daha olacak. İstanbul yollarında aracı daha fazla düşürmem mümkün olmadığı için ve yol tutuşu gayet tatminkar olduğu için şimdilik coilover düşünmüyorum.






    Kırık olan EK9 TypeR replikası fiber lip acilen yenilenmeli, yanlış bir karar vererek aynı lipten yeniden alınıyor ön tampon boyaya giriyor. Ayrıca üzerinde kılcal çatlaklar bulunan spoilerde elden geçiyor.







    Far, stop, tamponlar ve kaputtaki ufak çizgi kaçıklıkları giderilip lokal boyalar yapılıyor. Komple boyalı araç sahibi olmak paha biçilemez.

    Burda bir süre foto çekmiyorum ama kısaca anlatayım. Terleme ve yağ kaçağına sebep olabilecek bütün conta ve keçeler (külbütör kapağı contası, buji o-ringleri, vtec selonoidinin her iki contası, karter contası, krank ve egzantrik keçeleri) servisten OEM sipariş edilerek bütün sıvılarla beraber yenileniyor. Üzerinde bulunan OEM radyatör sökülüp kontrol edilerek temizlendi, blok üzerindeki su tahliye tapası açılarak mevcut antifriz boşaltıldı ve su kanalları temizlenerek yeni antifriz konuldu. Termostat kontrol edildi. 10 yaş üstü bütün araç sahiplerine bu işlemi tavsiye ederim, soğutma sisteminde farkedilir düzeyde rahatlama oldu, fan açma sıklığı düştü. Bursa’dan, forum üyesi DENON’dan 16 adet kırmızı çelik bijon alındı ve takıldı. Yıpranmış durumda olan ana cam kumandası, bagajdaki tavan taşıyıcı klipsleri, valeur halı paspaslar, BF Goodrich çelik fren hortumları, Vti vites topuzu Almanya’dan alınarak monte edildi. Yürüyen aksam kontrol edildi. Yurtdışında bulunmam sebebi ile elimde olmayan fotoları çekemiyorum ama kısa zamanda ekleyeceğim.



    Arka frenlerin iyi çalışmadığını farkedilip frenler komple ele alındı. Ön iki kaliperin pistonları, 4 kaliperin tamir takımları ve fren hidroliği yenilendi. İlerde fren upgrade’i söz konusu olabilir, 262 mm OEM ölçü disklerle kullanılabilen wildwood kaliperler ve bracketler aklımızın bi ucunda.





    Çıtkırıldım EK9 TypeR replikası fiber lip yerine en uygun ön tampon lipini bulmak için yabancı forumlara gözgezdirirken, 92 – 95 EG6 SIR liplerinin işlemsiz oturduğunu öğrendim. Hemen servisin yolunu tutup siparişi verdim, 20 gün içinde malzeme elimize ulaştı. Eskisi kadar sert durmuyor ama şık ve uzun ömürlü olduğu kesin.

    Ve geldik ikinci başlangıca, motor…

    Eski sahipleri tarafından siyaha boyanan motor havuzu, stok subap yayları, işlenmemiş kapak, elektrik tesisatının saçma sapan kırmızı bantlarla tamamen kaplı olması, gömleklerin durumunu hiç görmemiş olmam, içimden geçen ''egzantrik, egzoz ve yazılım yap'' fikrini sürekli bastırıyordu. Bir süre kararsız kaldıktan sonra sökmeye karar verdik, iyi de yapmışız.





    Motor havuzu rezil halde. Piston gömleklerinde herhangi bir ovalleşme yoktu fakat çapraz honlama izlerinin (cross hatching) olmadığını görünce önce biraz içimiz buruldu ama ne de olsa 20 yaşında blok, aynı zamanda doğan çocuk üniversiteye gidiyor diyerek bir üst ölçüye geçmemiz gerektiğini farkettik. Malzemede sertik farkı istemediğim için uzun süre 81.25 mm OEM B16B CTR piston aradım, Türkiye’de maalesef bulamadım, servis fiyatları da çok fazlaydı. Ayrıca beklemekte istemiyordum, bir süre 11.5 – 12 CR forget piston da düşündüm ama içime sinmedi. Segmanları japon rik marka kullanmak kaydı ile ile 81.50 mm NPR B16B piston kullanmaya ve kapağı işleterek 12 CR bir setup yapmaya karar verdim.



    Bu arada motor sökülür sökülmez araç çekiciyle eve, kapalı garaja çekildi ve hızlı kargo ile Amerika’dan siparişi verilen malzemeler beklenmeye başladı. Geçici olarak ES7 jantları takıldı, gözüme de hoş göründü ama Enkei’lerden vazgeçmem zor.

    İşte güncel malzeme listemiz,

    Motor alt,

    - NPR 81.50 mm Pistonlar,
    - NDC Ana yatak, kol yatak ve gezi ayları,
    - ITR Yağ ve su pompaları,
    - OEM silindir kapak contası.

    Kapak,

    - Supertech B16 H1002D 70 Lbs Subap Yayları (Şapkalar PPR Kaan’ın tavsiyesi ile OEM bırakıldı)
    - Supertech 0.50 mm oversized subap takımı,
    - Skunk2 Pro1+ egzantrikler,
    - Vision power egzantrik kasnağı (Elimde mevcuttu, kaçırması durumunda ileride upgrade edilebilir),
    - PPR Stage 3 Raceport + Stage 1 Emme + 12CR.

    Soğutma,

    - OEM Radiatör,
    - Samco silikon hortum takımı,
    - OEM Termostat ve fan müşürü.

    Ateşleme ve elektronik,

    - MSD Hariçi ateşleme bobini,
    - NGK Iridium bujiler,
    - NGK buji kabloları,
    - Innovate MTX wideband,
    - 280 cc Enjektörler,
    - OEM P30 Chiplenmiş ECU.

    Intake,

    - Skunk2 65mm gaz kelebeği,
    - Alüminyum CAI + izolasyon - HKS mantar filtre.

    Egzoz,

    - Hytech 2.5’ 4-2-1 header,
    - 63 mm podsuz düz boru,
    - 63 mm çift çıkış Varex son susturucu,

    Yürüyen aksam,

    - Koni 3.5 cm spor yaylar,
    - 16' Enkei RPF1 jant takımı ve çelik bijonlar,
    - 195/45/16 Pirelli Pzero lastikler,
    - Ön - Arka Stoptech delikli fren diskleri,
    - Ön - Arka EBC green stuff balatalar,
    - BF Goodrich çelik fren hortumları,
    - Competiton stage 2 baskı balata,
    - Energy shifter bushings.

    İç mekan,

    - EP03 Makyajlı TypeR koltuklar,
    - S2000 direksiyon,
    - Valeur halı paspaslar,
    - Vti vites topuzu,
    - OEM Honda CD çalar,
    - Eskiyen trim parçaların, kumandaların ve aksesuarların yenilenmesi (sürücü tarafı cam kumandası, bagaj içi tavan taşıyıcı klips ve plastikleri, çakmak, bagaj hidrolikleri vs.)

    Dış mekan,

    - OEM SIR ön lip,
    - LLumar cam filmi (yan ve arka camlar),
    - Yeni OEM bagaj kaput contasını,
    - Yeni OEM ön cam üstü çitası ve ön kaput takozları.

    Diğer,

    - Skunk2 billet egzantrik tapası,
    - OEM conta takımı ve kayışlar,
    - OEM Sıvılar (direksiyon hidroliğinden antifrize kadar yetkili servisten alınmıştır)
    - OEM Şanzıman ve motor kulağı takozları,
    - Eskimiş klips vb. malzemelerin yenilenmesi.

    Fotolara kaldığımız yerden devam edelim,






    Aracımız garajda, kargo beklerken elektrik tesisatı komple elden geciyor, bütün ek yerleri makaronlanarak tesisat yeni spiral hortum içine alınıyor. Çıkan bant çöplüğü felaket.




    JDM Works’ten egzozumuzu da aldık.



    Volant silinip yeni rulmanlar alınıyor.








    Blok rektefiyeden geldi, kapak malzemelerini beklerken alt blok toplanıyor. Kitapsız olmaz tabi.




    Beklenen malzemelerin gümrüğe ulaştığı haberini aldık, aracı garajdan çıkartıp motor havuzunun boyanması için hazırlık yapmanın ve boyanın zamanı geldi artık. İşin en pis kısmının burası olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım, işin garibi bütün bu olay ben araç başında değilken, Yalçın ve Doğan tarafından yapıldı. Gerçekten kendi araçları gibi emek verdiler.

    Posttaki resim sayısı 40'a yaklaştığı için geri kalanları kesiyorum, konu onaylandıktan sonra ikinci bir post ile devam edeceğim.

    Konuyu okuyan herkese teşekkür ederim.

    Edit : imla

  2. #2
    Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Mar 2009
    Yaş
    37
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    2.745
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel proje böyle temiz yapılan işleri çok seviyorum Allah sabır versin başarılar dilerim

  3. #3
    bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Sep 2011
    Yaş
    38
    Şehir
    aKSAraY68
    Mesaj
    3.874
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    devamı ne zaman basarılılar ınsalla h hersey ıstedıgınız gıbı olur
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

  4. #4

    Üyelik
    Oct 2010
    Yaş
    43
    Şehir
    Bahçeşehir
    Mesaj
    1.521
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun.maşallah diyelim..sıkıntısız son bulur inşallah

  5. #5
    Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Feb 2010
    Yaş
    37
    Şehir
    Beyoglu - İstanbul
    Mesaj
    4.397
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten harika bir proje, basarilar dilerim, simdiden hayirli olsun.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

    Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

  6. #6

    Üyelik
    Aug 2012
    Yaş
    33
    Şehir
    İst
    Mesaj
    1.694
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aa üvey evlat gerçekten her işi ile olabilecek tüm titizliğimizle ilgilendik. Yaparken çok keyif aldık ve sonuç çok şükür buna değdi. Yakın zamanda prof iç dış fotolarla da konuyu süslerim
    EOG bey kesenize bereket

  7. #7
    immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jun 2012
    Yaş
    35
    Şehir
    Soma/Manisa
    Mesaj
    2.019
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika proje ve güzel bir anlatım.Havuzu ne renk boyamayı düşünüyorsunuz? Aslında şöyle zıt bir renk olabilir.

  8. #8
    _driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2009
    Yaş
    43
    Şehir
    TR/Giresun/28
    Mesaj
    4.287
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    del sol projesi hep hayalimdir
    ellerinize sağlık
    kesenize bereket
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

  9. #9
    EOG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2013
    Yaş
    40
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    96
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel proje böyle temiz yapılan işleri çok seviyorum Allah sabır versin başarılar dilerim
    Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, bayadır akllımızda olan bir projeydi, insanın titiz olmadan içine sinecek bişeyler yapması imkansız.

    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devamı ne zaman basarılılar ınsallah hersey ıstedıgınız gıbı olur
    Devamını gün içinde ekleyeceğim, bi kaç saat içinde bir güncelleme yayınlarım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

    Alıntı fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah yardımcınız olsun.maşallah diyelim..sıkıntısız son bulur inşallah
    Teşekkürler, Türkiye’ye izine geldikçe ilgilenebildiğim için umduğumuzdan uzun sürdü ama geç olsun güç olmasın.

    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gercekten harika bir proje, basarilar dilerim, simdiden hayirli olsun.
    Teşekkür ederim.

    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aa üvey evlat gerçekten her işi ile olabilecek tüm titizliğimizle ilgilendik. Yaparken çok keyif aldık ve sonuç çok şükür buna değdi. Yakın zamanda prof iç dış fotolarla da konuyu süslerim
    EOG bey kesenize bereket
    Özellikle motor havuzu içi boyanırken ne kadar keyif aldığını hergün söylüyodun :P
    Bilmeyenler için burden aracın şu an sende olduğunu da ekleyelim, güzel bir havada çekilmiş prof. fotoları bekliyoruz.

    Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika proje ve güzel bir anlatım.Havuzu ne renk boyamayı düşünüyorsunuz? Aslında şöyle zıt bir renk olabilir.
    Stok görüntü ve R81 kodlu kırmızıdan vazgeçmek pek işimize gelmedi açıkçası, hali hazırda kırmızıya boyadık, gün içinde ekliyorum fotoları. Projeyi ve anlatımı beğenmenize çok sevindim.

    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    del sol projesi hep hayalimdir
    ellerinize sağlık
    kesenize bereket
    Size de birgün nasip olur umarım, bi tane yapmış olmama rağmen piyasadaki araçları hep kontrol ediyorum belki bi daha yaparız diye, 2 araç gözüme çarpmıştı, biri kırmızı biri yeşil. Kaza durumlarını bilmemekle beraber imkanı ve hevesi olan birilerinin değerlendirmesini isterim bu araçları. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

  10. #10
    tkartoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2009
    Yaş
    44
    Şehir
    istanbul/üsküdar
    Mesaj
    209
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    delsollara hep ilgi duymuşumdur ama kullanmak nasip olmadı.. maşallah.. allah gönlünüze göre versin kolay gelsin...

  11. #11
    elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Oct 2008
    Yaş
    45
    Şehir
    paristanbul
    Mesaj
    11.610
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah yalcınım işinii bılır
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

    sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

    tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

  12. #12
    hakansiR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2012
    Yaş
    38
    Şehir
    Beykoz İST
    Mesaj
    209
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah hayırlısıyla bıter ınsallah keyıflı kullanmalar
    I ♥ Twin Cams

  13. #13
    DoganSuper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2013
    Yaş
    34
    Şehir
    Angara
    Mesaj
    919
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah kolay gelsin

  14. #14
    EOG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2013
    Yaş
    40
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    96
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi niyet dileklerinde bulunan arkadaşlara tekrar teşekkür ederekten kaldığımız yerden devam edelim. Akıllarda soru işareti kalmaması için işlemlerin birçoğunun halihazırda yapıldığını, aracın şu anda rodajının tamamlandığını not olarak ekleyeyim. İlerledikçe ilgili dönemlere ait detayları tek tek ekleyeceğim.









    Boya atölyesinde lift imkanı olmadığı için, motor havuzu boyanması öncesinde ön takım sökülerek taşıyıcı beşik siyah renge boyandı, sonra monte edilip araç 4 teker üzerine indirilerek boya atölyesine götürüldü. Amortisorler ilerde sökülüp ayrıca temizleneceği için kule başlarına detaylı bir maskeleme yapmadık. Nihayet R81’e geri döndük, neden kırmızıya boyandığı bilinmeyen fren borularını da OEM’e döndürerekten biraz ıvır zıvır klips siparişi verildi.






    Ve beklenen kapak malzemeleri gelir, PPR Kaan’a yollanır, işlenmiş kapak toplanır, teslim alınır. İşçilik muazzam.





    Marş motoru ve şarj dinamoları da elden geçtikten sonra motoru bir bütün haline getirme zamanı geldi. Torkla sıkılacak bütün civatalar servis manuelinde belirtilen değerlerde sıkıldı. Motor toplanma esnasında gözümüze batan birçok bağlantı ayağı ve kaput içi malzeme siyaha boyandı. Egzantrik kasnağı üzerinde kapağı kesmediğimiz için ilerde timing ayarı yaparken zorlanabiliriz, bu halde bırakmaya karar verdik. Şimdilik OEM egzoz manifoldu, boruları ve susturucusu takılı kalacak, rodajdan sonra değişecek.

    Devamı gelecek, ilgilenen herkese teşekkürler.

  15. #15
    exvitermini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2006
    Yaş
    40
    Şehir
    Nazilli
    Mesaj
    1.549
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah allah kesenize bereket versin,yardımcınız olsun.sıkıntısız son bulur inşallah.bi kaç sorum olacak pm atıyorum.

  16. #16
    burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Oct 2013
    Yaş
    31
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    2.411
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah layığını buluyor aracınız. ES7 jantları gözüme hoş geldi diyince bi an korkuttu inşallah sıkıntısız sorunsuz rodajınızı bitirip rahat rahat gezersiniz. atmosferik tercih edilmesi bence daha iyi olmuş gayet keyifli sıkıntısız olur inşallah.

  17. #17
    kaanpoyrazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2009
    Yaş
    45
    Şehir
    istanbul-Atakent
    Mesaj
    436
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah , Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Sonunda konu açmışsınız
    Babana aratmakta nedir arkadaş ..

  18. #18
    BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Nov 2011
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Mesaj
    1.024
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah takipteyim
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

  19. #19
    President - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Feb 2013
    Yaş
    44
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    482
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Proje hayırlı olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •