Sağol Tünay. Vakit bulabilirsem gene bir otoban yapmak lazım seninle :D
Printable View
Maşallah Sinan çok iyi süre :)
Sinancım Tebrik ederim mukemmel süre
Artık önden çeker hondaya rakip bir arkadan iter honda çıktı :)
Aracada,süreyede maşallah abi:)
Bu arada şuanki internaller ve yürüyen ile 1.7 bar limitmidir yoksa sarmamak için mi bu basınçta yürüyorsunuz ?
cok guzel sure sınan masallah.
Ahmet
Maşallah dün akşam uğradım haberimiz yoktu akşam face de gördüm çok çok iyi Allah kaza bela vermesin süre daha iyi olarak gelecektir :)
tebrikler güzel süre maşallah..
Güzel süre sinan dahada iyi olur inşallah
Masallah Sinan gusel sure :)
Çok teşekkürler.
Şu anki internalla yurtdışında 2.5 barda basıyorlar bu turbolarla. Ancak mekanik sporda hiçbir zaman ne olacağı belli olmuyor. İnşallah bir aksilikle karşılaşmam.
Yürüyen, zaten Türkiye ve özellikle Almanya'da 1000hp lerin üzerinde bile sıkıntı yaşatmayacak bir yürüyen. Ondan yana sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
1.7'den fazla basınç şu an basamıyorum. blow off yayından dolayı mı açık kalıyor yoksa wg deki 0.7barlık yaydan mı sıkıntı çıkıyor çözemedik henüz. Evc'den açsakda 1.7 üstünü göremedik henüz.
Sarma konusunda çok bir sıkıntım yok. Nitto NT05R lar kesinlikle çok başarılı lastikler. Herkese tavsiye edebilirim.
Cok iyi sure Sinan, bende facete gorunce Mustafa yapti sanmistim sureyi heralde seninkiydi.
Tebrikler, daha iyisi gelir isallah.
tebrik ederim çok çok iyi, Allah kaza bela vermesin...
adım adım gayet guzel ılerlıyor
yavas yapıyorsun ama artık saglam yapıyorsun sınan
gercekten guzel bır sure cıkmıs
utkunun emeklerıne senınde kesene bereket :)
Tebrikler ...
Maşallah Sinan,
Çok güzel gelişme
Darısı başıma
tebrikler çok güzel süre dahada gelişeceginede eminim.
Tebrikler abi, çok çok iyi süre :)
Benm şahsi fikrim aynı basıncta e70 e gecince 60 hp farketmez dyno olcumun varsa sende tecrubeni paylasırsın sinan abi
Ars2000 de ne ethanol vardı ne fd vardı karadayı ile 5.9 cıkarttım ars ile 5.7 buna dayanarak bnce okdr hp farketmez ethanol olunca egt m cıkmadı avans acabıldk vs artık e70 ten sonra fikrini merak edıyorum sinan abi
Utku 50-60 alırız dedi bende merak ettim. Sen karadayı ile ars yi mukayese etme. Ars başka yürüyordu bana göre. Arabadan arabaya fark kesinlikle oluyor buna çok şahit oldum. Ha Ars ye ethanol koyduğunda daha iyi yürüyeceğininde garantisi olmazdı ama. Bu sefer fazla güçte problem çıkarabilir. Karadayı'nın turbosu büyüktü birde daha fazla sarmış olabilirsin belkide. Çok küçük farklar 5.xx li saniyelerde çok fark oluşturuyor.
Aslında karadayının önce 97 ile sonra e70 ile süresini çıkartsan daha doğru sonuç alabilirdik.
Ama bu kadar etanol kullanan insan var, birşey katmasa kimse kullanmazdı.
Ars ve karadayı'da da 100-200 için 2 vites atıyordun di mi? Belki vites atılan yerler ars de daha uygundu o da etkilemiştir belki. Ama baş etki kesinlikle araba farkı derim ben.
Dediğin gibi etanolle avans açıyoruz güç almamak gibi bir durum söz konusu olamaz bence. Ne alacağımız önemli tabi ;)
Süper süre maşallah Sinan :)
çok iyi süre valla.. benimde şimdiki hedefim 3076 ile 6.xx onu aşarsam bende aynen turboyu büyütüp ıd 2000 e geçmeyi düşünüorm..
bu süre beni bayağı gaza getirdi açıkcası :)