maşallah 10 numara olmuş araç. panjur değişimi daha iyi olucaktır. farklı bi panjur değil sadece şu anki aracın üzerindeki panjur hatları bozuyor..
Printable View
maşallah 10 numara olmuş araç. panjur değişimi daha iyi olucaktır. farklı bi panjur değil sadece şu anki aracın üzerindeki panjur hatları bozuyor..
saolun arkadaşlar..allah daha iyilerini sizlere nasip etsin
panjur işinde haklısın orj. takmayı planlıyorum.
boya kodu y-56 evet.
pahalı diye biliyorum. bide çıtaların kinilerini silikonlamışlar çıkarırken boya atması olabilir o yüzden mecbur kaplama yapabilirim.
aynen biraz sarı çıta kullanırım biraz siyah :)
bana kalırsa çıtaları çıkartın, çıta yuvaları kalsın :)
kazasız belasız Erol'um canlı canlı da görmek nasip oldu maşallah..
Maşallah. Çok güzel olmuş. Fotolarda çok güzel. Yanlız avatarınız çok kötü duruyo. :)
Kazasız belasız maşallah Çok tatlı yaa
nazarlardan saklasın.
maşallah boyadan sonra çok canlı olmuş ama bir iki karbon yada siyah renklendirme gerek sanırım spoon ayna felan dahada güzel olabilir allah kaza bela vermesin
Abi biraz siyahla bezense perfect olmazmı ya
Siyah spoon ön ek ayna spoiler gibi :)
Maşallah abi söylenicek birsey yok :)
yeni boya oldugundan olabilir..
Seninkinin boyası birazdaha kızarık gibi. Gerçi 10 yaşında araba o kadar olacak herhalde. :)
y-56 mı seninkinin boya kodu kapı içinde yazar.ama dedigim gibi orj. ilk boyası ise seninki o yüzdendir.
Y-56 Evet. Geçen panjur,arka ek, aldım arabaya y-56 ya boyandı gerçi üzerinde bi renk farkı oluşmadı.
normal sarı civic ile y-56 farklı zaten o kadar canlı durmaması normal, y56 canlı görülmeli:D y53 ü hangi delikanlu yapıcak :D:D