abi kazasız belasız kullanmak nasip etsin dükkanın önünde görüyoz arada sırada :D
Printable View
abi kazasız belasız kullanmak nasip etsin dükkanın önünde görüyoz arada sırada :D
ilerde onunla ilgili bir karışımım daha olucak ;)
[QUOTE=TurboVtec;1644371]katılıyorum heleki b16 varsa içinde.. ee nezaman getiriyorsun arabamı :D
eylül draglarında ordayım abi bu sefer 1 hafta önceden kapatıcam garaja... :D
41 kere maşallah,işte şimdi oldu,bu duruş yaw :) eline sağlık hakancım :icon_tup:
şahsen acıdan mı bilmiyorum ama hakan bu foto yukarıdakine göre daha güzel çıkmış..
saol ellerine saglık..
Hairka olmuş..Maşallah..
erol çoooooooook şeksi olmuş, cengiz döktürmüş yine, bi karbon kaput, aynalar fena olmayabilir, yine karbon bağaj kapağı vs. emeklerine sağlık,
kazasız belasız problemsiz inşallah.
Yorumsuz... :)
Maşallah yine çok güzel bir çalışma olmuş emek vermişsin
Kazasız belasız bol gazlamalar erol ;)
saolasın kemal..
aminnn cümlemize
Erol Renk çok güzel olmuş yakışmış gerçektende kazasız belasız sürüşler..:icon_tup:
Aahhh İçim acıtı Dyno fotorafını görünce kalbim 1-2sn atmadı gibi bişey oldu :D Şoka girdim. Kazasız Belasız Allah çizik göstertmesin. Mükemmel :cool::icon_tup:
http://i583.photobucket.com/albums/s...8307996xo0.jpg
Abi Kaputa H logosuda fena durmaz hani.
grds allah hepimizi kazadan beladan korusun eline koluna saglık keyifli sürüsler
maşallahh :)
carbon fıber kaput carpn fiber bagajj tamamdir :)
bu topiclere girmek ıstemıyorum :D :D :D
maşallah çok güzel olmuş aracın Allah kazalar dan belalardan korusun ......
rengi mükemmel ;)
bence hiç bozma abicim böyle çok güzel olmuş ellerine sağlık ...
Maşallah renk harika durmuş,
karbon kaput bagaj siyah çıta ile daha hoş duracaktır.
Ayrıca 99 farları gunmetal yaparsanız daha orjinal durabilir diye düşünüyorum.
Allah ağız tadıyla huzurlu binmeyi nasip etsin..
Bin kere maşallah araç on numara olmuş.Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
rengi gercekten cok güzel. kazasın belasız.
begendiginize sevindim..
allah cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
harika olmuş.
maşallah..
harika görünüyor allah kaza bela vermesin
Super Olmuş Sarı Bende 1.4'umu Sarıya Çevirmniştim Eskiden..
http://oi51.tinypic.com/ruwaaw.jpg
bir kaç yeni foto var eklerim onlarıda..:)
arkada bi mk2 golf gördüm :)
Erol abi şu arabaya beyaz bir jant tak inan ondan sonra sende satmaktan vazgeçiceksin :D MAŞALLAH
maşallah araç çok güzel ancak jantları simsiyah onları beyaza boyatırsanız çok daha güzel durabilir bence kazasız belasız günlerde kullanın
Erol abi siyah kapı çıtaları ve siyah spoon ayna bence çok güzel durur Maşallah:icon_tup:
jantlar bu rengde bence çok güzel beyaz jant için yeni bir jant almak gerekir onada şahsen verecek param yok daha öncelikli alınacaklkar var aracı güçlendirmek için..
hee kapı çıtalarını mat siyah yapıcam boş bir zamanımda daha dogrusu yapacak ulaştoprak :)