orjinal yag pompasına bir degşşiklige gerek varmıki ?
Printable View
orjinal yag pompasına bir degşşiklige gerek varmıki ?
Serdarım nickini de degiştir bir zahmet
TuranjSerdar2K yap:)
emme manifoldu ne durumda? inlinepro ile konuştunuzmu?
abi ben azcık bildiğimle söliyim avanns demek güç demek yakkıta yuksek oktan olduğu için avansı acabildiği gibi boosta acabiliyosun ee ne kadar bost ne kadar avans o kadar güç..
oktanin basincla alakasi yok, oktanin ayarla alakasi var.....
yuksek oktan= gec patlama = dusuk avans vurma riski
yuksek basinc ile arac dogal olarak daha cok isinir daha cok avans vurmaya yatkin olur yuksek oktan ise erken patlamayi daha dusuk ihtimale getirir...
97 oktanla basincta acilabilir fakat avans kisilicagi icin daha fazla veya tam potansyel alinamaz....
Dusuk oktan ilede basinc acilir ama dedigim gibi yeterli avans guvenlik acisindan verilemediginden dolayi potansyel beygir alinamaz...
Tahminimce Ozgunde ayar yaptigi aracin guvenligini istedigi icin risk almak istemiyor fazla basinc icin daha kaliteli yakit istiyor..
Abi basınc güç demek değildir her zaman 1.5 da 2 den daha güzel yürüdüğü zaamanlaro lur bunun birçok nedeni var benzin oktranı turbonun Verimliliği senin kapağının verimliliği ama aynı arabaya neden 1.5 varken 2 basamıyoruz dersen belirli avans limitleri var onun üstüne çıkmak gercekten gereksiz oluyor hiçbişiy alamıyorsun üstüne üstlük turbonu yoruyorsun oktan olduğu zaman avansında yükseliyor onun üstüne basınc + avans verdiğin zaman güç geliyor
@ basar yoobasarım ben sıkıntı olmaz benim için
adam yarış arabası yoapıyor kırılmassa döverim dio bende dibine dayanıyorum ama kırılmıo kıyamıom :D
turbo teminini nerden nasıl yapıyorsunuz acaba ? gt serilerini.
bu S2000 turbo 60-130 mph ve 100-200 km/h ölçecek mi?
Biraz konuyu güncelliyeyim
İlk sefere okadalarımızn çöp olduğunu gördük ve Ateşlemeyi güçlendirmek için değişiklikler yapmaya karar verdik bu arada debriyaj değiştir twin plate e geçtik fakat
Ateşlemede gelip iş bitince Debriyaj su koyu verdi şimdi trible Carbon tilton alıcaz
:) birde basınc ile alakalı sıkıntılarımız var sanırsam halledeceğiz en kısa zamanda
Ateşleme sisteminde ne gibi değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz Özgün abi ?
ellerine sağlık özgüncüğümün ateşleme sistemini halletti sağolsun gayet te güzel oldu:)) ama maalesef işde 2.3 barı geçemedik vede debriyaj bitti
şimdi yeni debriyaj ımız gelicek daha sonrada basınçı neden açamadığımızı araştıracağız
ama bu şekilde bile beni çok mutlu etti s2k
Ateşleme naptınız Serdar? Ls1 mi başka birşey mi? Açıklamaları izlenecek yolu öğrenmek isterim :)
Bu arada sen arabanın ayarını bitirdin ben halen beklemekteyim doktoru selam olsun ona :)
2.3 bar düşünemiyorum bu arada. Triple gelince Ankaraya beklerim :)
kanka tilton direk uyuyomu? carbonetic triple var direk s2000 için...
m&w ateşleme sistemi ve farklı coiller kullandık.
evet ayar bitti şimdilik ama dediğimiz gibi triple aldıkdan sonra yeniden gazlayıp basınç açıp yakıt kullanmayı düşünücez ama tabi bunları yaparken başka sıkıntılar olurmu onu bilemiyorus ***** pek sonuç hakkında fikir sahibi değiliz
inşallah sende bitirirsin ayarı ama basınç dan korkma bak bi sorun olmuyor:))
100 - 200 aldınızmı serdar usta
nekadar hızlı oldu S2K
Seni kestiyse olmustur :)
yeni resimler video falan yokmu ??
Başarmanın yarısı
sinan 2 bar nedirki yahu:))
ama sana söleyeyim 2 bar basınç için ateşlemeyi baya bi oynaman gerekir tecrübelerimize göre yetmiyor:)
bu arada tr de kaç tane turbo s2k var şu an gerçekten antalyada 2 tane bi benimki birde ömer arkadaşımızın ki var
istanbulda:
KFL plaka var GTX35R lı,
Arda nın kırmızı ARS2000 var SPR6262S li
Eski YLT plaka var HKS 3240 lı
Ankara da bir tane daha var, plakasını fln tam hatırlamıyorum ama arac sahibinin bir de evo x vardı tork garaja gelip gitmişti bir kac kere
3 ist
2 ant
2 ank oldu yok mu arttıran