Teşekkürler :) Oranlarda bir değişiklik düşünmüyorum, uzun oranların avantajlı olduğunu düşünüyorum o güçlerde.
Printable View
Gaz kelebegi port polish mi oldu ? ls7lerde bildigim 90mm standart hali ?
102mm FAST emme manifoldu ve gaz kelebegi combo guzel giderdi :)
LSXR LS7 102mm intake manifold (Induction)
Semih,
Gfx ler japon mali idi, yapisal olarak normal 4 silindir wiseco setlerde gelen npr segmanlardan baya farkli, kalin ve biraz daha sert malzeme, nitrit kaplama var alt segmanda, ust kompresyon segmanida krom alasim. Oturmasi biraz zaman alir bence segmanlarin ama guzel bir rodajla blowby oldukca dusuk olur ve omurlu olur diye dusunuyorum. Total seal in segmanlarina benziyor biraz genel olarak ama daha sert malzemeden uretilmis.
Benim gordugum wisecolarin tamaminda gfx gold segman haric hep npr segman cikti, sen cin deyince acaba bazi kisiler wisecoyu segmansiz temin edip segmani ayri alip takimliyormu diye aklimin ucundan gecmedi degil. Cunku yaklasik 7 yildir kullandigim belki 100 uzeri sette hep npr idi segmanlar, ha fakat yuksek guc uzerine nos kullanildiginda npr lerin
dayanmadigini ozelligini kaybettigini gordum. Cp ye nazaran wiseco segman montaji centikli oldugu icin daha kolay, cp deki gibi segman yonunu ters takma sansida yok, gfx lerdede hatirladigim kadar ile centik yoktu, montajida sert oldugu icin baya zordu, amerikali diycilardan zaten takarken catlatan cok oluyormus. Ondan sonrada aware of gfx rings diye baslik aciyorlar birde utunmadan, gul gibi malzemeyi yumusattiracaklar durduk yere imalatciya:)
Inanilmaz guzel bir ses. Masallah Masallah. Bu iyilestirmelerden sonra frenlere bir sey yapilacak mi?
valla ben videonun yalancısıyım buyrun link;
bir duzeltme switzer r850 (800hp) yazıyor. videonun sonlarına bakın.
YouTube - Nissan GT-R R35 TTR Switzer R850(800 hp) vs. Nissan GT-R R34 900 hp
hey maşallah çok güzel bir makina olmuş,kazasız,belasız,draglarda görürmüyüz aceba?
bu arada konuyla alakasız bağışlayın,tork garajın amerikan araçlarıyla ilgilendiğini bilmiyordum,buda benim cahilliğim:)
hakan ve korhan usta başta olmak üzere tüm tork ekibinin ellerine sağlık:)
rodaj ne zaman bitiyor armağan deneyelim artık bişilerle :)
Rodaj km olarak bitti ama headers ve nosu bekliyoruz. Headersa seramik kaplama yaptırıyorum o yüzden 1 hafta ileri atacak, hersey yakın zamanda hazır olacak inşallah... Bu arada bu arabayı almamda senin de cok emegin var bu vesileyle tekrar tesekkur etmiş olayım :)
Camaro ya seçtiğiniz setup ile uzerindeki LS1 in aşırı beslemeli olarak C6 da ki atmosferik LS7 ile denk olacak sanki,bende de 2000 Z28 vardı, bitince karşılaştırırsanız merakla bekliyorum