ne yazildigi belli degilki gizli bir arge sonrasinda hreseyi yaziyorum demesine ragmen uymayan sonuclar, cok karisik cok
Printable View
Üstat falan alayımız yalan olduk :) Adamlar canavar gibi çalıştırdılar, Birde 1 barda 300hp yi aldılarmı söz verdik Altın Harflerle yazdırtacağız. Kimse lafından geri dönmesin :)
ne demisler doğru soyleyeni 9 köyden kovarlar :)
Cemle alakası yok. Ben yazdım.Nasıl bir laf hem o tehditmi ediyorsun ne yapacaksın hadi bakalım.
Söyledikleriminde hepsinin arkasındayım. Hesaplayan vatandaşlar burda işte çıksınlar söylesinler. Krangın çapını çevresini pistonun tüm eba tdeğerlerini kapakta işlem varmı yokmu bilmeden nasıl hesaplıyorlar hacmi.
Burda kullanılan üslup herkes için değil ama bazı vatandaşlar için saygısızlık değil terbiyesizlik boyutuna ulaştı. Adam akıllı diyorum ki anlamadığınız nokta varsa sorabilirsiniz diyorum yok ARGE yapmışlar yok bilmem ne. Aklı başında yorum yapan kime cevap vermedik biz. Adam yerine koyup herkes gibi herkese cevap yazdık zaten. Hadi bizim tecrübemize güvenmiyorlar bu hesaplamaları yapan 32 yıllık rektefiyeci ve nerden baksanız 40 yıllık Volkswagen ustası. Bana Ceme ve projeye saygınız yok onlara olsun bari. Size, Cem yaptığı bir çalışmayı göstermek için sunmuş beğeni yada olumsuz yorumlarınızı almaya bu sayfaya konu açmış. 140 cevabın sadece 5 yada 6 tanesi makul ve makul kişiler tarafından yazılmış. Kimseye saygısızlık etmeden yorumlar yapılmaya çalışıldı. O Facebook'a yazılan yazıyı video yarın geldiğinde burayada yazacaktım için rahat olsun. Öyle yazsın bakalım falanda yanlış laflar. Ayrıca üstünüze alınmanızda gocunduğunuz anlamına gelir. Sorunuz varsa bekliyorum.
Arabaya gelen yorumlarda çekememezlik sezdiğim yorumlarda oldu fakat gerçekten iyi niyetli yorumlarda olduğundan ses etmedim. Kişiler çıkıp tavsiye vereceğine erimiş kol resimleri koyuyor. Adama sorarlar kaç kuruşluk tecrüben var diye. Başka konularda yanlış fikir beyan edenlerin tepesine çok kez binildiğinide gördüm bu iş fikir işi değil elini yağa bulamadan yapamazsın diye. Şimdi bu konuda Bir Enjektör, bir pompa birde sıkıştırmadır gidiyor. Sonuç ; SAAT GİBİ çalışan bir motor.
Söyleyeceklerim bunlardır.
Forum yönetimi; kural dışı bir hareket yada yorumumu gördüyse gerekli hükmü verebilirler tabiki.
Kendinize iyi bakın. İyi geceler.
32 yıllık rektifiyeci diye afr, duty cycle bunlari bilmesi sart mi?
ar-ge konusunuda burda yorumunu begenmediginiz kisiler acmadi sonucta, kara duzen yap bozla elin yaglanmasiyla olmuyor malesef bu is, bilgiyi pratige dokebilirseniz olur ama amac zaten fikir almak degil anlasildigi kadariyla...
e burda sabahtan beri soyluyorlar listede yanlışlık var diye doğru bilgi verilmezse çıkan sonuç bu burda anormal olan ne ?
konu açıldığından beri sorulan sorulara bakın alınan cevaplara bakın ondan sonra yorum yapın bu konuda ?
kimse aracı kotulemiyor bu listede yanlışlık var diyor ama doğrusu gelmedi
iyi güzelde fikir verenleri neden taşa tutuyosunuz , bır arkadaş yukarda sıkıştırma hesabını yapmış kullanılacak parcalara göre ve o hesapta 4:1 gibi bir sıkıştırma cıkıyor, ya bu konuyu bu işten anlayan bır adam açıp gerçek değerleri verecektı yada bılmıosan soracaksın bır bılene o şekilde acacaksın konuyu, bu sıtede kımse yıkıcı yorum yapmaz bır proje hakkında bu konuya yorum yazan ınsanların çoğunun aracı sonradan turbolanmış araçlar durum böyle olunca başlarından gecen aksılıklerı konuyu acan arkadaşın yaşamaması acısından yardımcı olmaya çalışmalarının neresi kötü ?
Gerekli parça bilgilerini sizden alabilirmiyiz peki? Kollar yan yana konduğunda gerçekten belirtiidiği kadar mm mi fark var? Bir diğer sorum krank değiştimi? Krankı strok değişip değişmediği için soruyorum, 2 kolo arası mm farkını ise ***** kalacak sıkıştırmayı hesaplamak adına...
Tekrar ediyorum orada yapılmış hesap kitap ta yanlışık yok. Ancak neye göre yanlışlık yok?? verilen değerlere göre. Verilmiş değerde yanlışlık varsa tabikide çıkacak sonuçtada farklılık olacaktır.
Tekrar ediyorum "inşallah istediğiniz gibi yürür" dedik bir kere. Hasetlik yapacak bişi olmaz, bir rakip daha çıkar ortaya keyiflide olur. Ama "yok mühendislik sevdalısı-yok diplomasını gönderin dükkana asalım vs laflar adamı ağır bozar" Unutmayalımki gönderilcek diplomanın kirası bile o arabanın yapıldığı dükkanın kirası kadar vardır ;)
HAYVANLAR ISLAH edilir, buraya yorum yapanlardan biri de benim, kim beni ISLAH edecekmiş??? önce siz adam gibi konuşun ki karşılığında bilgi paylaşalım...
14 yıllık mühendisim, ODTU diplomam var, bölme çarpmayı da iyi bilirim, hacim ve sıkıştırma hesaplamayı da ... sen diplomalarımızı istemişsin, başka yere yazmana gerek yok, ilk sayfadaki malzemelerle ve de 1 barda 300 çıkart, ben göndericem sana o diplomayı!
Cem hayırlı olsun istediğin gibi olur inşallah videoları fotoları bekliyorum.Askerliğin acısını güzel çıkartıyosun ;)
sert yapıp dalga geçme abi şimdi :) burda kimse senin kötülüğünü düşünmemiş aksi halde yanlış bir iş yapmanızdan korkup sizi uyardılar :) çalıştıysa vede yürüycekse sıkıntı yok :D tek merak ettiğim şey krank şu anda herşey onda bitiyo ;) ve dediğim gibi beyin takın o arabaya benim dediğimi herkes üstüne basa basa söylemiş stock beyinle istediğini alamayacaksn.
Ne zaman video geliyor?
zaten beyin konusunda da yapan arkadaş beyin olacak ne takacağımıza karar vermedik demiş.
beyinsiz olmayacağının o da farkında.
araba sıkıntısız çalıştığına göre ilk sayfadaki bilgilerde bi eksiklik var,eksiklik derken arkadaşın da belirttiği gibi gizli bilgiler.
o gizli parçalar da yerine oturdu mu bulmaca çözülcek..
yanlız tebrik ederim maşallah konu da vinci şifresi gibi oldu :D gizli parçalar falan :)
Arkadaşım hayırlı olsun. İnşallah hesaplanan şeylerin dışında aksilik olmaz. O kadar emek var ortada ama eksik yanlarda var. Bence yazılan bazı cumlelere önem verin. Elinizdeki turbonun flowu yeterliyse o basınçda tabi motorun flowu da onemli neden olmasın. İlave enj. bence hiç gerek yok maceraya. Takın 400cc üzeri enj rahat rahat basıncda açarsınız. kolay gelsin
Krank değişmediyse ve sıkıştırma 9 civarındaysa eğer, o üst kapak denilen şeyin sünnet düğününe neden çağırmadınız acaba bizi ? Muhtemelen yarısı olmamalı kapağın :DDestroke yapmadan da makul seviyede sıkıştırma düşürülebilirdi halbuki. Sağ elinizle sol bacağınızın sol kısmını kafanızın üstünden geçirerek yapmaya çalışmışsınız. Anladığım kadarıyla çok değerli parçalar var bizimle paylaşmadığınız, bu yüzden de biz yanlış hesaplıyoruz siz de "hohohoho bak bak söylemedik 4 sıkıştırma diyor hiç güleceğim yoktu hoohohohohoh" diye gülüyor musunuz ? İnşallah sorunsuz yürür ve acı tecrübeler yaşamazsınız..
demiştim daha önce ama kimse dikkate almamış sanırım. Cem'in ustası özellikle VW konusunda aklıma takılan herşeyi rahatlıkla sorabileceğim tecrübesine ve bilgisine inandığım bir arkadaşımdır. Bilmediği birşey sorsam dahi ezbere cevap vermez ben bir öğreniyim sana daha sonra dönerim der ki bu bilmediği işe bulaşmadığını gösterir zaten. Cem'in yanlış veya eksik parça bilgisi vermesi hesapları ve konuyu bu hale getirmiştir. Bu kadar gerginliğe gerek yok eğer ARP kullanılan malzemeleri ve yapılan işlemleri buraya yazarsa herkes hak verecektir ve eminim pek çok arkadaşımda yeni bir şey öğrenmiş olacaktır. Ama kendi bilgilerini paylaşmak istemezlerse de birşey diyemem. Cem benimle beraber ABF'nin büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünen Türkiye'deki bir kaç arkadaştan biridir ve kimsenin ihtimal vermediği hatta seçenek olarak alınabilecek arabalar arasına bile koymadığı Mk3 GTI'ın içindeki saklı potansiyeli açığa çıkarmak için giriştiği bu proje onun cesaretini ortaya koymaktadır.Mk3 GTI Turbo Cem arkadaşımıza ve ARP'ye hayırlı olsun