Maşallah diyecem araba değil uçak misali olmuş kazasız bol keyifli sürüşler dilerim
Printable View
Maşallah diyecem araba değil uçak misali olmuş kazasız bol keyifli sürüşler dilerim
mşllh. kazasız belasız çok fazla olmuş..bi kanatları eksik gibi :D
Maşallah çok gzl olmuş kazasız belasız
Şu malzemeyi nerden buldun? Anti-Heat Wrap for AC Lines. Yardımcı olursan sevinirim.
kazasız belasız kullanırsın inş. cok güzel bi araba...
mütiş :) bi kaç videoda izledim allah kaza bela vermesin :)
Carbonfiber kapilarin cok guzel...
Benim arkadasimda headlinerla pillar lar war cok yakisiooo...
Cok basarili araban tebrikler...
yok benim kapi icleri Mastergrade in kendi urunu. kaplama diil yani carbon fiber parca. burda da ole kaplama yapan olsaydi hemen yaptirirdim ben ama malesef yok
maşallah gercekten.. bi gun bnm de turbom olur işallah :)
sinan emanetler hazır kardesm numaranızı kaybettım arayamıorum :)
arabada yok yok maşallah
bide kapıları kaldır tam olsun
Bu arada s2k stoc haliyle bile atmosferik 2000cc 240 HP ile 10 numara bi araçtır.
yok aman bence kaldırmasın kapıları yapmasın ooole bişi bole gayet hoş maşallah :D
o kapilarin kalktigi gun bilin ki arabayi satmisimdir. benimken ole biseyin olma ihtimali yok. :)
ilerki planlar insallah custom color, CF hardtop, built engine, 2 bar :D
ahah bar kısmı süper :D tekrardan maşallah :)
çok süper sorunsuz binersiniz inşallah
da jantlar niye rota yav :) gerçek spoon çok süper olurdu bence
maşallah gerçekten.. emeğine sağlık.
süpeerrr hatta ötesi kazasız belasız.
Ben gene soru sorucam :) önleri neden 225 (bende 215) yaptın bi de s2k için çabuk ısınan hangi lastik iyidir.
batıkan yeni resimler yok mu yaa :)
onleri 225 yaptim cunku bendeki jant stock dan daha genis. stock birakamazdim. yani s2000 icin de ne lastik kullanicagin araba ile ne yapmak istedigine bagli. 400-500 hp icin mecbur drag radial kullanman lazim. yol tutusu kuru da cok iyi olsun diyosan bence Falken Azenis RT 615. eger gunluk olarak overall iyi bi lastik istiyosan, Goodyear Eagle F1 GS-D3 yada, Toyo Proxes T1R
yani 3km de lastik isinsa gene hayrini gorebilicek kadar bi yol gitmiyosun. sadece arkalari degistirebilirsin sorun olmaz
olm şu çamurluklara bişey yapmam lazım ya sürtüyo
Tolga süspansiyon yumuşak geliyor ve lastikte çok geniş bir kalıba sahip olduğu için sürtüyor bence. Biraz yükselt arabayı istersen
o daha T1R coilover larini cok aricak ama ona geri satmicaklar :D
ahh çok kötü gitti o, alan arkadaşa yalvarıyorum bana sat diye de, adam verir mi fıstık gibi t1r'ı :)
sorma gitsin...
neyse tolga bu rub etmesine cozum yok gibi bisey yani ya onlere genis fender alican yada surtucek. benimki her virajda surtuyo artik alistim
olm bi tanıdığın shop a recaro pole position sorsana . eğer koltuk arabaya sığmazsa race stripped yaparım arabayı o zaman sığar nediyosun ?
eywah tolga tamamen cızdı kafayı :D
bu arada pole position lar cok iyi bence. bide TAITEC rail alirsin ama biraz tuzlu onlar
azenis rt-615 standard gelmez bence. baya baya pist te kullanilicak lastik gibi. buradaki fiyati yanlis hatirlamiyosam ben 225/45/17 lere $120 falan odedim. tr de falken le konussaniz getiremiyomu?